ÖSYM - Hakim ve savcı alımı sınavı ne zaman? Başvuru tarihi...

ÖSYM tarafından düzenlenen hakim savcı alımı sınavı ne zaman olacak? Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı hakim ve savcı alımı yapacağını açıklamıştı. Peki 2017 Adalet Bakanlığı hakim ve savcı sınav başvurusu ne zaman olacak? Detaylar...

ÖSYM - Hakim ve savcı alımı sınavı ne zaman? Başvuru tarihi...
ÖSYM - Hakim ve savcı alımı sınavı ne zaman? Başvuru tarihi...
GİRİŞ 01.11.2017 09:55 GÜNCELLEME 01.11.2017 09:55

Adalet Bakanlığı bünyesine 2017 yılı itibariyle 500 hakim ve savcı alınacak. ÖSYM tarafından düzenlenen hakim ve savcı alımı sınav başvuru tarihler ise adaylar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki bu sene hakim ve savcı alım sınavı ne zaman olacak?  Adalet Bakanlığı hakim ve savcı sınav başvuru tarihi belli oldu.  ÖSYM, resmi Twitter adresi üzerinden de bilgi verdi. 

ÖSYM ADALET BAKANLIĞI HAKİM SAVCI SINAVI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sınava başvuruları 1-8 Kasım 2017 tarihleri arasında bireysel olarak internet aracılığıyla veya ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla elektronik ortamda alınacaktır. Adayların, başvuru yapmadan önce Adalet Bakanlığı tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri, tüm koşullarını taşıdıkları takdirde sınava başvuru yapmaları yararlarına olacaktır. 

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HAKİM VE SAVCI ALIM SINAVI NE  ZAMAN?

2017 Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2017-Adli Yargı-2), 24 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Değerlendirmelerin ardından Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hâkim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınav sonuçları hemen açıklanacak ve ÖSYM'nin resmi sitesinden duyurulacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin