YÖKDİL sınav sonuçları neden açıklan mıyor? YÖK'ten sorgulama

05 Kasım YÖKDİL sınav sonuçları için geri sayım başladı. Binlerce kişinin girdiği Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) sınav sonucu ne zaman açıklanacak? İşte tüm detayları...

YÖKDİL sınav sonuçları neden açıklan mıyor? YÖK'ten sorgulama
YÖKDİL sınav sonuçları neden açıklan mıyor? YÖK'ten sorgulama
GİRİŞ 24.11.2017 12:48 GÜNCELLEME 24.11.2017 12:48

YÖK tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil sınavı sonucu ne zaman belli oldu. 05 Kasım 2017 tarihi itibariyle sınava girenler YÖKDİL sınav sonuçlarının Kasım ayının kaçında açıklanacağını merak ediyor. Konuya ilişkin resmi açıklamaları takip ederler için YÖKDİL sınav sonuç sayfası haberimizin detayında...

YÖKDİL SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017 yılı itibariyle düzenlenen YÖKDİL sınav sonuçları 22 Kasım ile 24 Kasım tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Zira son sınav 9 Temmuz'da düzenlemiş ve sonuçları 27 Temmuz'da açıklanmıştı.

 

YÖK resmi takvimi açıklamamasına karşın 05 Kasım -YÖKDİL sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

YÖKDİL BARAJ PUANI KAÇ?

İlgili mevzuatsal düzenlemelerimizde olduğu ve YDS sınavında uygulandığı gibi, doktora başvuru sürecinden en az 55, doçentlik başvuru sürecinde de en az 65 olması gerekecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı