4 yeni fakülte kuruldu

"Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar" Resmi Gazete'de yayımlandı.

4 yeni fakülte kuruldu
4 yeni fakülte kuruldu
GİRİŞ 26.11.2017 03:41 GÜNCELLEME 26.11.2017 03:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

"Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar" Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Dicle Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Sanat ve Tasarım Fakültesi, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Mimarlık Fakültesi, Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi kuruldu.

İKİ FAKÜLTENİN ADI DEĞİŞTİ

Atatürk Üniversite Rektörlüğüne bağlı Kış Sporları Enstitüsünün adı Kış Sporları ve Spor Bilimleri Enstitüsü, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin adı Mühendislik Fakültesi olarak değiştirildi.

Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Sağlık Yüksekokulu kapatıldı.

YORUMLAR 7
  • salih 6 yıl önce Şikayet Et
    üniversite sayısı arttırılmamalı, aksine azaltılmalı, kalite arttırılmalı. abuk subuk üniversitelerde okuyanlar ne yapıyor? garson tekstil. 2 üni bitirmiş biri olarak, benim konfeksiyonda çalışmam adalet mi? gösteriş yapmayın, halkı kalndırmayın, olanak açın istihdam yapın.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğitimin kalitesi yok, mezunlara iş yok, birçok fakültenin öğrencisi yok durmadan fakülte açılıyor, üniversite açılıyor. Eğitimin kalitesini artırın. Bu kadar mezun ne işe yarayacak? Vasıfsız, liyakatsız insanları üniversite mezunu edip ne yapacaksınız?
    Cevapla
  • ANKARAlı 6 yıl önce Şikayet Et
    gençligi öteleyerek işsizlik çözülmez sonra nolacak çırak bulamıyor insanlar her tarafta mühendis dolu işsiz ünvanı hoş aynı liselerin hepsinin tabelasını anadolu yaptıkları gibi
    Cevapla
  • burcu 6 yıl önce Şikayet Et
    fakülte açacağınıza atama yapın mezun var atama yok
    Cevapla
  • dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    darısı diğer sağlık yüksek okullarına önce bir bşz atanalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var