02,03 Aralık ATA AÖF güz dönemi sınav sonuçlarını sorgula!

2017 tarihinde gerçekleşen Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavları sonucunda binlerce öğrenci “sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusu merak edilmeye başlandı.

02,03 Aralık ATA AÖF güz dönemi sınav sonuçlarını sorgula!
02,03 Aralık ATA AÖF güz dönemi sınav sonuçlarını sorgula!
GİRİŞ 18.12.2017 10:51 GÜNCELLEME 18.12.2017 10:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2-3 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen ATA AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı öncesi öğrenciler sınav merkezlerini ATA AÖF Obs sınav sisteminden kendisi belirlemişti. Ara sınavına giren öğrenciler bir kez daha heyecan yaşarken merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sınav sonuçlarının, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacak.

Vize sınav sonuçlarına itiraz edebilir miyiz?

Sınav sonuçlarına ilan edilme tarihinden itibaren üç iş günü içerisinde itiraz başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Mazeret sınavına girebilir miyiz?

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen ya da giremeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı yapılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

YORUMLAR 2
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    benim işim olmayan işl eben uraşmam ama benim hakkımı yiyenlerlere her dabir adalettir im hakkımı ararım benim sucum yok iken ben öldürmedim derken sen öldürdün demek artık bu Alalhın vercergi adalettir
    Cevapla
  • harakiri 6 yıl önce Şikayet Et
    hacı ne diyon sen?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk