YDUS sınav sonuç tarihi 2017 ÖSYM tarafından belli oldu!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen 2017 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi giriş sınavı (YDUS) sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

 YDUS sınav sonuç tarihi 2017 ÖSYM tarafından belli oldu!
YDUS sınav sonuç tarihi 2017 ÖSYM tarafından belli oldu!
GİRİŞ 21.12.2017 12:12 GÜNCELLEME 21.12.2017 12:12

17 Aralık pazar günü itibariyle ÖSYM'nin düzenlendiği YDUS sınavına giren adaylar gözünü sınav sonuç tarihine çevirdi. Yapılan duyurular çerçevesinde Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi giriş sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

YDUS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi duyurusuna göre YDUS sonuçları 12.01.2018 tarihinde belli olacak. 2017  2017 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi giriş sınavı sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden sorgulama yapılabilecek.

Bu sene YDUS Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Deri ve Zührevi Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Radyoloji, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Patoloji, Üroloji anadallarından yapıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı