2018 E-Okul giriş sayfası! 3 yazılı sınav sonuçları ve karne puanı!

2018 eğitim öğretim dönemi kapsamında e-okul 3.yazılı sınav sonuçları ve sözlü sonuçları açıklandı. Peki e-okul sınav sonuçları öğrenme sayfasına nasıl girilir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından erişime açılan sınav sonuçları sorgulama sayfasında sadece notlarınızı değil aynı zamanda devamsızlık durumunuzu da sorgulayabilirsiniz.

2018 E-Okul giriş sayfası! 3 yazılı sınav sonuçları ve karne puanı!
2018 E-Okul giriş sayfası! 3 yazılı sınav sonuçları ve karne puanı!
GİRİŞ 03.01.2018 11:09 GÜNCELLEME 03.01.2018 11:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

15 tatilin yaklaşması ile birlikte karne heyecanı öğrencileri ve velileri sarmaya başladı.. 2017 - 2018 birinci dönem üçüncü sınavları düzenlendi. Öğrenciler e-Okul üzerinden sınav sonuçlarını sorgulamaya başladı. İşte e-okul 3. yazılı sınav sonuçları ve sözlü puanları...

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİNE (VBS) NASIL GİRİŞ YAPILIR?

E-okul veli bilgilendirme sisteminde;

1)Türkiye Cumhuriyeti (TC) kimlik numarası
2)Okul numarası
3)Birkaç güvenlik sorusu yanıtlanarak sisteme kolayca giriş yapılabilmektedir.

Ardından E-okul sınav sonuçlarını öğrenmek için not durumu üzerinden bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz. Bu sayede birinci yazılı sınav ve sözlü notlarını görebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığının sunmuş olduğu E-okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde, öğrencilere ait not ve devamsızlık bilgisine kolay ve hızlı bir şekilde en güncel haliyle ulaşabilmek mümkün. Bu sistem öğrencilerle birlikte veliler için de oluşturulmuştur. E-okul sisteminde süreç, öğrencinin okula başlaması ile başlar, öğrencinin mezuniyetine kadar devam eder. E-okul veli bilgilendirme sistemine, resmi web sitesi olan https://e-okul.meb.gov.tr/ üzerinden erişilebilmektedir.  Böylece öğrenci numaraları ve T.C.kimlik numaraları ile giriş yapılarak bu sistemden en etkin ve verimli şekilde yararlanılabilmektedir.

E-OKUL SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI - TIKLA

e-okul

15 TATİL NE ZAMAN? KARNELER HANGİ TARİHTE DAĞITILACAK?

MEB tarafından yapılan resmi açıklama çerçevesinde 15 tatilin net tarihi belli oldu. Buna göre okullar sömestr tatiline 22 Ocak 2018 tarihi itibariyle giriyor.

15 tatil ne zaman bitecek?

Öğrenciler ve veliler 2018 yılı itibariye 15 tatilin ne zaman biteceğini merak ediyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre sömestr 2 Şubat 2018 tarihinde sona erecek ve okullar 5 Şubat 2018 Pazartesi günü açılacak.

2018 yılında okullar ne zaman kapanacak?

Hazırlanan eğitim öğretim takvimine göre 18 Eylül 2017 tarihinde başlayan okullar 8 Haziran 2018 tarihinde sona erecek ve öğrenciler yine yaz tatiline girecek.

NASIL TAKDIR VEYE TEŞEKKÜR ALINIYOR? 

Derslerdeki ortalama başarı puanı 70 ile 85 puan arasında olan öğrencinin Teşekkür Belgesi alması uygun görülür. Öğrencinin dersteki ortalama başarı puanı 85'ten fazla olduğunda ise Takdir Belgesi almaya hak kazanacaktır. Bu puanlardan düşük bir puana sahip olan öğrenci ya da ön şartlar olarak yukarıda sıralanan maddelerden birisine sahip olan öğrenci ise iki belgeden hiçbirini alamayacaktır. Orta öğrenim süresi boyunca en az 3 öğretim yılındaki tüm dönemlerde takdir belgesi almış olanlar üstün başarı belgesi ile ödüllendirilir.

YORUMLAR 4
  • Emine 5 yıl önce Şikayet Et
    Karne belgesi ve sinav sonuclari
    Cevapla
  • Alaq jamal 5 yıl önce Şikayet Et
    ikinci donem sinav sonuclari
    Cevapla
  • Ali Gültepe 6 yıl önce Şikayet Et
    Öğrendin
    Cevapla
  • dilan baydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Sınav sonuç bide karne
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi