Gençler, 2018 Simurg Kış Kampı'nda buluşuyor...

15–19 Ocak 2018 tarihleri arasında “Kent Kültürü ve Eyüpsultanlı olmak, Eyüpsultan Kültürü” temasıyla düzenlenecek olan 2018 Kış Kampı, Antalya ve Kastamonu'da gerçekleştirilecek.

Gençler, 2018 Simurg Kış Kampı'nda buluşuyor...
Gençler, 2018 Simurg Kış Kampı'nda buluşuyor...
GİRİŞ 07.01.2018 10:57 GÜNCELLEME 07.01.2018 10:57

Eyüpsultan Belediyesi’nin Simurg Yaygın Eğitim Programı kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği 2018 Kış Kamp sezonu açılıyor.

KIŞ KAMPI DÜZENLENİYOR

Eyüpsultan Postası'nda yer alan habere göre; Bu yıl 15 – 19 Ocak 2018 tarihleri arasında “Kent Kültürü ve Eyüpsultanlı olmak, Eyüpsultan Kültürü” temasıyla düzenlenecek olan 2018 Kış Kampı, Antalya ve Kastamonu'da gerçekleştirilecek.

Toplamda 400 öğrencinin katılacağı 2018 Kış Kampı’nda erkek öğrenciler Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampı'nda, kız öğrenciler ise Antalya Alaaddin Keykubad Gençlik Kampı’nda 4 gece 5 gün unutulmaz bir kamp dönemi geçirecek.

ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER DÜZENLENECEK

Kamp süresince liderleri eşliğinde çeşitli aktivitelerle hem eğlenecek hem de öğrenecek olan gençler, gündüzleri futbol, basketbol, okçuluk, mini golf gibi saha etkinlikleri ile enerjilerini atarken akşamları ise kapalı salonlarda el sanatları, tiyatro ve sokak oyunları ile kaliteli zaman geçirecek.

Akşamları düzenlenen gece etkinliklerinde, kendi kabiliyetleri doğrultusunda şiir okuyup, şarkı söyleyip çeşitli skeçlerle tiyatral yeteneklerini de sergileyecek olan gençler, teknolojiden, kendilerini tutsak alan televizyondan, internetten, cep telefonundan uzak bir şekilde arkadaşlarıyla sohbet edip, liderlerinden milli ve manevi değerlerimizle ilgili yeni bilgiler öğrenecek.

"BU KAMPLARIN GENÇLERİMİZE ÇOK ŞEY KATACAĞINA İNANIYORUM"

Kampları her yıl yaz ve kış kampı olmak üzere gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Remzi Aydın şunları söyledi;

“Geçen sene Antalya kampında bir gün boyunca gençlerimizle çok güzel zaman geçirdik. Bu sene de Allah nasip ederse yine kendilerini ziyaret edeceğim.

Sportif ve sosyal aktivitelerle unutulmaz bir kamp dönemi geçireceklerine inanıyorum. Gençlerimiz kampta telefon ve sosyal medyadan belli ölçülerde uzak durarak daha sakin, mantıklı, doğru düşünme ve karar verme yetisini de kazanmış olacaklar.

Ayrıca yıllar boyu sürecek güzel arkadaşlıklar, dostluklar kuracaklar. Bu kamp onlara çok şey katacaktır”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü