AİHL'de kış etkinlikleri başladı

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde geleneksel kış etkinlikleri başladı.

AİHL'de kış etkinlikleri başladı
AİHL'de kış etkinlikleri başladı
GİRİŞ 07.01.2018 13:45 GÜNCELLEME 07.01.2018 13:45

16.’sı düzenlenen “Vefa Günü” etkinliği 2018 Kış Etkinliklerinin başlangıç programı oldu.  1994 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu ve Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Vefa Günü onur konuğu olarak Kartal AİHL’de ağırlandı. Program Sayın Dilberoğlu, onun dönem arkadaşları, öğretmenleri, Kartal AİHL Mezunlar Derneği Başkanı ve üyeleri ile Sayın N.Bilal Edoğan’ın da katılımlarıyla gerçekleşti.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okul müdürü Mitat Tekçam’ın açılış konuşmasıyla başladı. Tekçam, 9 yıldır yapılan Vefa Günleri programının okulun tüm paydaşları için çok değerli olduğunu belirtti. Vefa duygusunun, kaybettiklerimize gösterildiği kadar, yaşayanlara da gösterilmesi gereken bir haslet olduğunu söyledi.

“Vefa Günü” onur konuğu İsmail Cenk Dilberoğlu ile ilgili hazırlanan sunumların yanı sıra Dilberoğlu’nun sıra arkadaşları, Beykoz’daki okuldan başlayıp süregelen dostluklarını paylaştılar. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ferhan Küçükali konuşmasında Dilberoğlu’nun lise yıllarını anlatan bir konuşma yaptı.  Daha sonra söz alan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Cenk Dilberoğlu’nun, projelere önem veren, liyakat ve ehliyeti esas alan bir yapısı olduğunu, kendisini yetiştirenlere çok değer verdiğini, mücadele eden, ideali olan gençlere destek olduğunu belirtti. Kararlı ve çalışkanlığı ile en güzel yıllarını vakıf çalışmaları ile bereketlendirdiğini vurguladı.

Programda 1999 mezunu Bilal Erdoğan, Cenk Dilberoğlu ile ilgili anılarını paylaşırken tüm salon o anıların mutluluğunu,  neşesini bir kez daha yaşadı. Bilal Erdoğan, Cenk Dilberoğlu’nun  gerek öğrencilik döneminde gerekse daha sonraları vakıf hizmetlerindeki başarılı ve kararlı çalışmalarından bahsederek kendisini “Yol yürüyen, iş yapan bir insan” olarak tanımladı. Bu yönüyle örnek alınması gereken bir insan olduğunu ifade etti.

Programın sonunda “Vefa Günü” onur konuğu olarak konuşma yapan Sayın Dilberoğlu; kendilerinin yetişmesinde emeği olan her kademede görevli olan birçok değerli insanın böyle bir vefayı hak ettiğini ifade etti ve onları da saygıyla andı.  Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne başlangıç serüveninden bugüne başarı ile gelen okulunun,  şu an oğlu için bir hedef okul olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. 24 yıldır STK’larda görev yaptığını belirten Cenk Dilberoğlu en önemli düsturunun “Allah sevdiği kulunu hayırlı işlerle meşgul eder.” anlayışı olduğunu ifade etti.  Sözlerini “Hayırlı işlerle uğraşın, Allah da sizi sevsin.” diyerek sonlandıran Sayın Dilberoğlu’na program sonunda hediye takdim edildi. Vefa Günü programı hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar