Eyüpsultanlı kız öğrencilerin Kış Kampı sona erdi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın gençlere yönelik en önemli projelerinden biri olan 5-25 yaş arası yaygın eğitim programı Simurg'un, bu sene Antalya Kepez'de kız öğrencilere yönelik düzenlediği Kış Gençlik Kampı sona erdi.

Eyüpsultanlı kız öğrencilerin Kış Kampı sona erdi
Eyüpsultanlı kız öğrencilerin Kış Kampı sona erdi
GİRİŞ 29.01.2018 10:35 GÜNCELLEME 29.01.2018 10:36

Salı sabahı yola çıkan Simurglu öğrenciler, 5 gün boyunca doyasıya eğlenerek tatilin tadını çıkardılar.

BAŞKAN REMZİ AYDIN, ÖĞRENCİLERLE AKTİVİTE YAPTI

 

 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, kampın 3. günü alana gelerek gençlerle vakit geçirdi. Ertesi gün öğrencilerle aktivitelere katılan Başkan Remzi Aydın, öğrencilerle bire bir sohbet ederek onlara yaptıkları sporlarla ilgili bilgi verdi.

Okçuluktan, mini golfe birçok alanda aktivitelerinde öğrencilere eşlik eden Başkan Remzi Aydın, kamp alanından ayrılmadan önce bir konuşma yaptı.

Başkan Remzi Aydın, hayatta zorluklarla karşılaşmadan başarının gelmeyeceğini vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti;

"Sizler gelecek nesillerin annelerisiniz. Sizler için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Siz de bu çabalarımızın karşılığı olarak, iyi birer bireyler olarak hayatlarınıza yön vermelisiniz.

Ben de hayatta çok zorluklarla karşılaştım. Ama her zorluk sonunda başarıyı getirdi. Sizlerde zorluklar karşısında yılmayın. Bizim amacımız, bu kampları düzenleyerek gençlerimizin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak ve burada geçirdikleri vakit boyunca bir şeyler öğrenirken eğlenceli vakit geçirmelerine imkân sunmak.

Vatanına, milletine sahip çıkan nesiller yetiştirmek her şeyden önce istediğimiz şeydir. Sizler İnşallah bu şuurla yetişeceksiniz. Sizler için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz"

OKÇULUK, MİNİ GOLF, VOLEYBOL, HAPKİDO GİBİ BİRÇOK ETKİNLİK

Eyüpsultanlı gençler kamp boyunca birbirinden farklı etkinliklerle stres atarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Mini golften okçuluğa, Hapkido’dan paintball’a, el sanatlarından tenise birçok sporu burada deneyimleme fırsatı bulan öğrenciler, akşamları ise kendi hazırladıkları gösterileri sahneleyerek unutulmaz anlar yaşadılar.

Yarıyıl tatillerinin 5 günlük kısmını dolu dolu, hem eğlenip hem öğrenerek geçiren öğrenciler, Cumartesi sabahı kahvaltı sonrası yola çıkarak, akşam üzeri İstanbul'a ulaştılar.

Daha önce hiç karşılaşmamış olan birçok öğrenci burada kurduğu arkadaşlıklarla, birbirleriyle tekrar görüşme sözleri vererek ayrıldılar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar