Dereceye Giren Öğrenciler Umreden Döndü

Sancaktepe İmam Hatipliler Derneği (SİMMDER) tarafından düzenlenen '6. Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye girerek umreye gönderilen öğrenciler, kutsal topraklardan döndüler.

Dereceye Giren Öğrenciler Umreden Döndü
Dereceye Giren Öğrenciler Umreden Döndü
GİRİŞ 01.02.2018 14:31 GÜNCELLEME 01.02.2018 14:31

Sancaktepe İmam Hatipliler Derneği  (SİMMDER) tarafından, Sancaktepe İlçesinde ve Kardeş Şehirleri, Van, Hakkari, Adıyaman, Sinop, Sivas, Yozgat, Bursa, Bilecik, Manisa ve İzmir’de hazırlanan 6. Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren 65 öğrenci 15 gün önce kutsal topraklara gönderilmişti. Kutsal topraklara gönderilen 65 kişi, bugün Simmder Sözcüsü Bayram İKİZ tarafından Atatürk Havalimanında  karşılandı.

UMRE ZİYARETLERİNDE AFRİN İÇİN DUA ETTİLER

Açıklamalarda bulunan Simmder Başkanı Ömer Küçek, umreye gönderilen öğrencilerin kutsal topraklar ziyaretleri sırasında özellikle Afrin için dua ettiklerini belirtti. 6. Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması'nda katılımcılara toplam 40 bin kitap dağıttıklarını anımsatan Başkan Küçek, "Yarışmada başarılı olan kardeşlerimizi umreye gönderdik. Kendiler kutsal toprakları ziyaret ettiler. Mekke'yi, Medine'yi ve bütün kutsal beldeleri ziyaret ettikten sonra gelen kardeşlerimiz, memleketimiz ve özellikle Afrin için dualarda bulundular. Yaklaşık 30 bin kitap dağıtmıştık. Kitabı okuyup yarışamada dereceye giren 65 kardeşlerimiz, kendilerine vermiş olduğumuz sözün gereği olarak umre ziyaretini gerçekleştirip  geri döndüler" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık