MSÜ sınav giriş yerleri öğrenme sayfası! (Milli Savunma Üniversitesi)

Mart ayında düzenlenecek olan MSÜ yani Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci alımı sınavı yerleri belli oldu mu? Binlerce kişinin heyecanlan beklediği MSÜ geri sayım başladı. Peki MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır?

MSÜ sınav giriş yerleri öğrenme sayfası! (Milli Savunma Üniversitesi)
MSÜ sınav giriş yerleri öğrenme sayfası! (Milli Savunma Üniversitesi)
GİRİŞ 07.03.2018 12:52 GÜNCELLEME 07.03.2018 12:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

9 Ocak-15 Şubat 2018 tarihleri arasında başvuruların yapıldığı Milli Savunma Üniversitesi MSÜ askeri öğrenci alımı sınav yerleri için nefesler tutuldu. Mart ayında düzenlenecek olan sınavı heyecanla bekleyen adaylar MSÜ sınav yerleri açıklandı mı sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2018 MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte sınav ile ilgili çok önemli bilgiler...

MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

 

 

MSÜ öğrencisi olmak için Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2018-MSÜ) ÖSYM tarafından yapılacak ve değerlendirilecektir. Sınava başvurular 9 Ocak tarihinde başladı ve 15 Şubat 2018 tarihine kadar sürecek. Sınav, 18 Mart 2018 Pazar günü tüm il merkezlerinde yapılacak, saat 10.15'te başlayacak ve 135 dakika sürecektir.

SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday belirleme sınavı için hazırlanan adaylar sınav için hazırlıklarını sürdürürken, sınava katılacakları yerleri merakla araştırıyor 2018 MSÜ sınav yerlerinin, sınavdan bir önceki hafta olan 12-16 Mart tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Sınav yerleri ve sınav giriş belgesi açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından kolaylıkla erişebilirsiniz...

MSÜ SINAVI NASIL OLACAK?

Sınavda adaylara, ortaöğretim düzeyinde, beş seçenekli çoktan seçmeli 120 sorudan oluşan bir test uygulanacaktır. Test, tek kitapçık halinde adaylara verilecek, adaylar cevaplarını cevap kağıdına işaretleyeceklerdir. Sınava girecek adayın yüzü, kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olmalıdır. Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınav saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları gerekmektedir.

YORUMLAR 5
  • mücahit 6 yıl önce Şikayet Et
    Benim telefonda mesaj göremedim ben nerede gireceğim hakkında en ufak bilgim yok!Nasıl bulabilirim?
    Cevapla
  • ceydaguler 6 yıl önce Şikayet Et
    sınav yeri liseler de olabiliyor mu
    Cevapla
  • Dilek 6 yıl önce Şikayet Et
    Yo benim eve en uzak okula vermişler
    Cevapla
  • buse 6 yıl önce Şikayet Et
    sinav nerede olacak
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    evine en yakın okulda
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'