Kadir Has Üniversitesi tanıtım günleri

Kadir Has Üniversitesi'nde öğrenci adayları ve velilere üniversite ile bölümleri hakkında bilgi verilmesi amacıyla düzenlenen "tanıtım günleri" başladı.

Kadir Has Üniversitesi tanıtım günleri
Kadir Has Üniversitesi tanıtım günleri
GİRİŞ 18.07.2007 23:26 GÜNCELLEME 18.07.2007 23:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cibali Merkez Kadir Has Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek "Kadir Has Üniversitesi Tanıtım Günleri", 2 Ağustos 2007 tarihine kadar sürecek.

Tanıtım günleri çerçevesinde öğrenci adayları ve veliler, her gün Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanları ve bölüm başkanları ile Sosyal ve Teknik Meslek Yüksekokulu müdürleri tarafından verilecek seminerler sayesinde ilgilendikleri bölümler hakkında bilgi sahibi olabilecek.

Katılımcılara belirli günlerde "Kariyer Planlama Seminerleri" de verilecek. Üniversitenin tanıtım günlerine katılan konuklar, seminerler dışında Rezan Has Müzesi ve Haliç motor gezileri, 23, 25, 27 ve 30 Temmuz günlerinde gerçekleştirilecek Piyer Loti gezileri, her gün öğle yemeği ve pazar günleri brunch ikramı gibi özel programlarla da ağırlanacak.

(aa)

YORUMLAR 1
  • Yılmaz Çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    Frenk eğitimine hayır. Frenk tarzı üniversiteler yapacağınıza hükümete baskı yapıp İslami gençlik için medreseler, külliyeler yapınız, yetiştirdiğin çocuklar hep frenklik yolunda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!