İmam hatip lise ve ortaokul öğrencileri buluştu

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Uluslararası İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile İstanbul Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokul öğrencileri bir araya geldiler.

İmam hatip lise ve ortaokul öğrencileri buluştu
İmam hatip lise ve ortaokul öğrencileri buluştu
GİRİŞ 22.03.2018 01:06 GÜNCELLEME 22.03.2018 01:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fatih Sultan Mehmet Uluslar arası İmam hatip lisesinde gerçekleşen bu birliktelik öğrenciler arasında çok güzel diyaloglar kuruldu. Okullarında Arapça Pratik dil eğitimi alan Asımın Nesli İmam Hatip öğrencileri ile Arapça olarak konuştular.

Okul müdürü Bayram Kefeli sizlerin akademik başarılarınızı ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim vermek ve gerekli stratejiler geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz  yabancı dil eğitimi dinleme anlama konuşma ve yazma becerilerinde katkı sağlar dedi 

Eyüp Sultan Asımın Nesli İmam Hatip Orta Okul müdürü Abdullah Kahveci Kemiyeti ihmal etmeden keyfiyeti merkeze alan bir anlayışla İmam Hatip okullarında geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza yaşayacakların çağın bilgisini vermeye ve becerilerini kazandırılmayı hedeflemektedir. Insanlığın küresel barış'a her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu çağımızda öğrencilerimizi milli manevi ahlaki ve insani değerlere sahip kendi kültürü ile bütünleşmiş farklı kültürlerle barışık ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler yetiştirmek vazifemizdir dedi

Asimi Nesli İmam Hatip dil sınıfı öğrencileri ile  Fatih Sultan Mehmet Uluslararası öğrencileri Arapça olarak yaptıkları tanışma etkinliğinden sonra  öğrenciler okul hakkında ve geldikleri ülkeler hakkında bilgi verdiler ve öğrencilerin Türkiye’de bulunmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

YORUMLAR 1
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir çalışma olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri