MEB özür diledi: Telafi sınavı yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı, açıköğretim kurumları sınavlarının 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrıldığını bildirdi.

MEB özür diledi: Telafi sınavı yapılacak
MEB özür diledi: Telafi sınavı yapılacak
GİRİŞ 01.04.2018 12:45 GÜNCELLEME 01.04.2018 12:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

4'ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için telafi sınavı yapılacak. 

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), resmî internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 31 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında, cevap kağıtlarında teknik bir hata olduğunu duyurdu.
 
TELAFİ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?
 
MEB’den yapılan açıklamada, açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart - 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrıldığı belirtilerek, 4’ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için, 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılacağı bildirildi.
 
''ÖĞRENCİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUZ''
 
Konu ile ilgili açıköğretim kurumları öğrencileri herhangi bir mağduriyet yaşamayacağının kaydedildiği açıklamada, "Yapılan bu teknik hata nedeniyle bütün öğrencilerimizden özür diliyoruz" denildi. 

YORUMLAR 22
  • Yasemin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya anlamadim ki herkes tekrar mi girdi sinava yoksa sadece 4 ten fazla dersten sinava girenler icinmi yapildi bi aydinlatirmisiniz ?
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi mahvettiniz bütün düzeni bozdunuz
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi işleri doğru ki
    Cevapla
  • hakan yiğit 6 yıl önce Şikayet Et
    tam bir rezillik vallahi..
    Cevapla
  • B.O 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi sınavı ileri bir tarihe ertelediniz, eyvallah! Ama bu yapılan hataya ne demeli; sorumsuzluk mu? Beceriksizlik mi? Bence öğrenciler için en büyük şanssızlık olmalı. Binlerce öğrencinin hakkını ve emeğini yediniz zamanımızı çaldınız. Bizlerle resmen oynadınız şimdi bir de ikinci fırsattan istifade ederek öğrencilere kuru bir özür dileyerek geçiştirmeye bakıyorsunuz. Yazık cidden yazık bu memlekette eğitim çökmüş kötü vaziyette siz halâ övünün eğitime önem veriyoruz diye. Siz öyle sanmaya devam edin, bunun acısını okul yollarından geçen bilir. Affedersiniz! Açık öğretim okullarından..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti