14-15 Nisan AÖF sınavı giriş yerleri! Sınav belgesini çıkartma sayfası...

Açıktan üniversite eğitimini devam ettiren öğrencilerin girdiği AÖF sınavı bahar dönemi sınav giriş yerleri belli oldu mu? 2018 yılı itibariyle düzenlenecek olan Açıköğretim Fakültesi yani AÖF sınav giriş belgesi yazdırma sayfası haberimizin detayında...

14-15 Nisan AÖF sınavı giriş yerleri! Sınav belgesini çıkartma sayfası...
14-15 Nisan AÖF sınavı giriş yerleri! Sınav belgesini çıkartma sayfası...
GİRİŞ 14.04.2018 13:46 GÜNCELLEME 14.04.2018 13:46

2018 yılı bahar döneminde düzenlenecek olan AÖF vizeleri sınav yerleri büyük merak konusu oldu. Binlerce öğrencinin gireceği Açıköğretim Fakültesi sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? Özellikler vize sınavlarını kaçırmak istemeyenlerin merak ettiği AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte konuyla ilgili tüm gelişmeler...

AÖF BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV TARİHİ

 

Bu dönem sınava girecek öğrenciler için heyecan dorukta. Bu sene AÖF bahar dönemi sınav tarihi 14 Nisan cumartesi ve 15 Nisan pazar günü olarak belirlendi. Bu tarihte sınava girecek öğrenciler sınav giriş yerlerini merak etmeye başladı.

AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

Bahar döneminde yapılacak olan sınav yerleri belli oldu. Bu hafta açıklanması beklenen sınav giriş belgeleri AÖF sitesi üzerinden sorgulanabilecek. Sınava girerken AÖF sitesi üzerinden alınan giriş belgesi ve kimlik bulundurmak zorunlu. Aksi takdirde sınava girilemez.

Sınava giriş yerinizi öğrenmek için tıklayınız

AÖF SINAV TARİHLERİ DEĞİŞTİ!

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi