2018 EKPSS sınav yerleri belli mi? ÖSYM EKPSS giriş belgesi...

ÖSYM'nin düzenlediği 2018 EKPSS sınav giriş yerleri belli oldu mu? Her sene kalkacağı iddia edilen fakat bu yılda düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) giriş belgesi ve detayları haberimizde...

2018 EKPSS sınav yerleri belli mi? ÖSYM EKPSS giriş belgesi...
2018 EKPSS sınav yerleri belli mi? ÖSYM EKPSS giriş belgesi...
GİRİŞ 23.04.2018 09:43 GÜNCELLEME 23.04.2018 09:43

Geçtiğimiz günlerde başvuruları tamamlanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yani EKPSS sınav giriş yerleri için heyecan dorukta. Binlerce kişinin gireceği ÖSYM'nin düzelediği EKPSS sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Sınava az bir zaman kala adaylar gözünü resmi açıklamalara çevirdi.

EKPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?

 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) henüz resmi bir açıklama yapmamasına karşın EKPSS sınav giriş yerleri yani sınav giriş belgesi sınava bir hafta kala belli olacak. Sınav yerleri açıklanır açıklanmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

2018 EKPSS SINAVI NE ZAMAN?

EKPSS Sınavı, 22 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Açıklanan bilgilere göre; 2018 EKPSS Nisan ayında yapılacak.

BAKANLIKTAN EKPSS AÇIKLAMASI

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı her sene Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılıyor. Devlet kurumlarında çalışmak isteyen engelli vatandaşların, bu sınava girmesi gerekiyor. Engellilerin beklediği haber Başbakan 3 Aralık engelliler gününde açıklamıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Engelli kardeşlerimizin atamasıyla ilgili çalışmalar yaptık, ilk etapta 2 bin 500 engellinin atamasını gerçekleştirdik. Şimdi mart ayında 2 bin 500, eylül ve ekim ayında da yine 2 bin 500 kardeşimizi atayacağız." demişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar