AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

14-15 Nisan tarihinde yapılan AÖF bahar dönemi vize sınavının ardından öğrencilerin gözü kulağı bu haberde. Binlerce öğrencinin ter döktüğü AÖF bahar dönemi vize sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte öğrenme sayfası ve net tarih...

AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
GİRİŞ 17.04.2018 10:54 GÜNCELLEME 17.04.2018 10:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ( AÖF) bahar dönemi vize sınavları yapıldı. Katılım gösteren öğrenciler şimdi de gözlerini 2018 AÖF vize sınavı sonuçlarına dikti. Sonuçların açıklanmasına yaklaşık iki haftalık bir zaman var. İşte sınav ile ilgili detaylar...

AÖF BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 

 

AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde açıklanmaya başlanıyor. Buna göre 14 Nisan ile 15 Nisan 2018 düzenlenen sınavın sonuçları 30 Nisan tarihlerinde açıklanması bekleniliyor.

Sonuçlar Anadolu Üniversitesi’nin resmi web sayfasında yayınlanacaktır. Sisteme öğrenci girişi yaparak sınav sonuçları sorgulanabilecek. Yapılan resmi açıklama göre AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları hiç bir öğrencinin adresine gönderilmeyecek.

YETERLİLİK SINAVI OLACAK MI?

Birçok öğrencinin merak ettiği sorunun cevabını fakülte sınav tarihleri içerisinde açıkladı. Yeterlilik (Bütünleme) sınavları yapılmayacak. Sınav tarihleri içerisinde yeterlilik sınavı gözükmüyor.

AÖF SINAV TARİHLERİ DEĞİŞTİ!

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

YORUMLAR 4
  • şilan 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlış yaptım yapmak istemiyorum
    Cevapla
  • şilan 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlşık yaptım
    Cevapla
  • şilan 5 yıl önce Şikayet Et
    peki ne zaman açklamlar
    Cevapla
  • şilan 5 yıl önce Şikayet Et
    şilan nın sınvı ne zaman açıklayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi