AÖF bahar dönemi sınav sonuçlar açıklandıı! 14 - 15 Nisan vize sonuçları...

Binlerce öğrencinin girdiği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi sınav sonuçları açıklandı mı? 14 Nisan cumartesi ve 15 Nisan pazar günü düzenlenen AÖF vize sınav sonuçlarıyla ilgili detaylar haberimizde...

AÖF bahar dönemi sınav sonuçlar açıklandıı! 14 - 15 Nisan vize sonuçları...
AÖF bahar dönemi sınav sonuçlar açıklandıı! 14 - 15 Nisan vize sonuçları...
GİRİŞ 27.04.2018 15:44 GÜNCELLEME 27.04.2018 15:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Açıktan üniversite eğitimine devam eden binlerce öğrenci sınav sonucunu heyecanla beklemeye başladı.

2018 yılı itibariyle 14 Nisan cumartesi günü ve 15 Nisan pazar günü  Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları için geri sayım başladı.

 

Günledir sınava çalışan adayların merak ettiği AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren on beş gün içerisinde adaylara duyuruluyor. Buna göre 14 - 15 Nisan AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları 30 Nisan'da erişime açılması bekleniyordu. Fakat AÖF 25 Nisan çarşamba günü itibariyle vize sonuçlarını açıklandı. Sınav sonuçları adreslere postalanmıyor. AÖF vize sonuçlarını kontrol etmek isteyen adaylar AÖF resmi internet sitesi üzerinden öğrenci girişi yaparak sınav sonuçlarını sorgulayabilecek.

BURSLULUK SINAVI NEDENİYLE FİNAL SINAV TARİHLERİ DEĞİŞTİ

Anadolu Üniversitesi’nin resmi sayfasında yapılan açıklama: Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınav Tarihleri DeğiştiEklenme Tarihi: 15 Mart 2018 Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir. Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

2018 AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Son sınıfta okuyan öğrenciler için Anadolu Üniversitesi, üç ders sınavının tarihlerini verdi. Buna göre sınavlar 21 Temmuz 2018 tarihinde yapılırken, sınav sonuçları Ağustos ayının ilk haftası açıklanıyor

YORUMLAR 4
  • Handan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonuçlar açıklandı arkadaşlar not bilgisinden girip öğrenebilirsiniz
    Cevapla
  • tülay 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın ders çalışasım gelmiyo sonuçları görmek lazım.
    Cevapla
  • ASiLBEY_ÇUBUK_06 5 yıl önce Şikayet Et
    Milyonları ilgilendiren 14-15 nisan ara sınav AÖF sonuçları Final sınavlarına 1 ay kalmasına rağmen açıklanmadı.sınav yapılalı 11-12 gün geçti.Bilgi ve teknoloji çağındayız,milyonları ilgilendiren bu sonuçlar,bu sıkışmışlık içinde ne olursa olsun gerekli altyapı,personel,alet edavat her neyse mazeret gösterilmeden 24 saat çalışma performansıyla 3-4 günde açıklanmalı.
    Cevapla
  • Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul üniversitesi sınavlarıyla çakıştı bu sınavlar yazıklar olsun ya. İnsan biraz dikkat eder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...