02 Mayıs çarşamba günü okullar tatil olur mu? Kaç gün resmi tatil var?

01 Mayıs işçi bayramı sebebiyle tatil olan okulların kaç gün açılmayacağı büyük merak konusu oldu. Peki yarın okul var mı? Tatil süresini uzun tutmak isteyen öğrenciler ve veliler 02 Mayıs çarşamba günü okul var mı yok mu sorusunun yanıtını arıyor...

02 Mayıs çarşamba günü okullar tatil olur mu? Kaç gün resmi tatil var?
02 Mayıs çarşamba günü okullar tatil olur mu? Kaç gün resmi tatil var?
GİRİŞ 01.05.2018 09:53 GÜNCELLEME 01.05.2018 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2018 yılı itibariyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün salı gününe denk gelme sebebiyle okullar resmi tatil ilan edildi. Buna göre bugün okula gitmeyen öğrenciler yarın okul olup olmayacağını merak etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı ise çalışma takvimini yayınlandı. Buna göre 02 Mayıs çarşamba günü okul var mı? İşte detaylar...

02 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ OKUL VAR MI?

Tatil süresini uzun tutmak isteyen öğrencilerin ve velilerin merak ettiği resmi tatil açıklaması ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Buna göre 01 Mayıs salı günü okullar tatil edildi. Fakat 02 Mayıs çarşamba günü okullar tatil olmayacak.

Özellikle sosyal medya üzerinde 02 Mayıs çarşamba günü okullar tatil olacak iddiaları dolaşırken Milli Eğitim Bakanlığı ise çalışma takvimini yayınlandı. Buna göre yarın okullarda olacak ve öğrenciler derslere kaldığı yerden devam edecek. Tatil olma durumu söz konusu olmasa da konuyla ilgili gelişmeleri haberimizin detayından takip edebilirsiniz.

2018 Resmi tatil günleri!

BU SENE OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı 2017 - 2018 eğitim öğretim yılı takvimini açıkladı. Buna göre yaz tatili yani okullar 08 Haziran 2018 cuma bitecek. Yani karneler bu tarihte dağıtılacak ve okullar kapanacak. Yaklaşık 3 buçuk aylık yaz tatilinin bitmesinin ardından okullar MEB'in belirlediği tarihe göre 17 Eylül 2018 pazartesi günü başlayacak.

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi sorup kendi cevaplamak bu oluyo heralde
    Cevapla
  • Yok artık 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçma bir konu böyle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!