26, 27 Mayıs AÖF finalleri sınav giriş belgesi çıkartma sayfası

AÖF tarafından 26 Mayıs cumartesi ve 27 Mayıs pazar günü yapılacak olan AÖF bahar dönemi final sınavı yerleri belli oldu mu? Sınav giriş belgesini çıkartmak isteyen öğrencilerin merak ettiği detaylar haberimizde...

26, 27 Mayıs AÖF finalleri sınav giriş belgesi çıkartma sayfası
26, 27 Mayıs AÖF finalleri sınav giriş belgesi çıkartma sayfası
GİRİŞ 26.05.2018 13:57 GÜNCELLEME 26.05.2018 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu senenin son AÖF sınavı için geri sayım başladı. 26 Mayıs ve 27 Mayıs tarihlerinde Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan AÖF bahar dönemi sınavı giriş belgesini öğrenmek isteyen öğrenciler gözünü resmi açıklamalara çevirdi. Ramazan ayı içerisinde sınava girecek adayların özellikle merak ettiği sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

 

Bahar dönemi finalleri için yapılacak olan AÖF sınavı giriş yerleri açıkladı. Önümüzdeki hafta içinde açıklanması beklenen sınav giriş belgeleri AÖF sitesi üzerinden sorgulanabilecek. Sınava girerken AÖF sitesi üzerinden alınan giriş belgesi ve kimlik bulundurmak zorunlu. Aksi takdirde sınava girilemez. 

2018 AÖF bahar dönemi final sınavı giriş yerinizi öğrenmek için tıklayınız

AÖF'TEN ÜÇ DERS SINAVI ÖNCESİ ÖNEMLİ DGS DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrenciler için Üç ders sınavı, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 15:00’de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.

2018 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Üç Ders Sınavı 21 Temmuz 2018 Cumartesi aynı gün yapılacaktır.

Dikey Geçiş Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:10:00

Üç Ders Sınavı: 21 Temmuz 2018 Cumartesi Saat:15:00

Her iki sınava katılmak isteyen adaylar Dikey Geçiş Sınav merkezi ile Üç Ders sınav merkezini aynı il seçmelidirler.ÖSYM Aday İşlemleri DGS Sınav Merkezi tercihi sırasında yukarıda yer alan üç ders sınav merkezlerini tercih etmelidirler.

YORUMLAR 1
  • xxx 5 yıl önce Şikayet Et
    ..sınava girmeden 3 ders sınavına kalıp kalmayacağımı nasıl bilebilirim.kalma ihtimaline karşı 300-400 km uzaktaki yere dgs sınavına girmek için gitmem gerekiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!