2018 AÖF bahar dönemi finalleri soru ve cevap kitapçığı!

AÖF soruları ve cevapları, sınavın sonuçlanmasının ardından öğrencilerin ilk sorguladığı konu olacak. AÖF sonuçları öncesinde sorular ve cevapları yakından inceleyecek olan öğrenciler, bu sayede kendi puanlarını hesaplayabilecek. Peki, AÖF soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak? İşte, sınav hakkında detaylar

2018 AÖF bahar dönemi finalleri soru ve cevap kitapçığı!
2018 AÖF bahar dönemi finalleri soru ve cevap kitapçığı!
GİRİŞ 30.05.2018 13:09 GÜNCELLEME 30.05.2018 13:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AÖF sınavı soru ve cevapları yayınlandı mı? 26 Mayıs ve 27 Mayıs olmak üzere iki gün bahar dönemi finalleri sınavına giren  AÖF öğrencileri, sınav sonrasında soru ve cevaplarının yayınlanmasını bekliyor. AÖF soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? İşte AÖF bahar dönemi finalleri sınavına dair detaylar...

AÖF SORU VE CEVAPLARI ÖĞRENME SAYFASI

 

 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) soruları ve cevapları için bekleyiş son buldu. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı olan öğrencileri, https://ekampus.anadolu.edu.tr/adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görüntüleyebilir.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF soru ve cevapları 28 Mayıs pazartesi günü itibariyle açıklandı. AÖF sonuçlarının açıklanması ise bir süre daha sürecek.  Her sınavın ardından “Sonuçlar ne zaman açıklanacak?” konusu gündeme gelirken genellikle AÖF sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanıyor. AÖF sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

YORUMLAR 1
  • sudenur 5 yıl önce Şikayet Et
    e okul ortalama mı görmek istiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...