Zabıt ve İcra Katibi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! Mülakat..

Antalya’da yapılan zabıt ve icra katibi alımı için yapılan sınava yoğun talep olmuştu. Başvuru yapan adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki zabıt ve icra katibi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü mülakat ne zaman?

Zabıt ve İcra Katibi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! Mülakat..
Zabıt ve İcra Katibi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! Mülakat..
GİRİŞ 12.07.2018 09:20 GÜNCELLEME 12.07.2018 09:20

Antalya ve ilçe adliyelerine alınacak 298 zabıt ve icra katibi için 2 bin 67 kişi başvuru yaptı. Başvuru esnasında Antalya Bölge Mahkemesi önünde kuyruk oluşmuştu. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün izniyle Antalya ve ilçelerine alınacak zabıt ve icra katibi sınavına başvurusu sayısı fazla olunca, sıcak havada oluşan kuyrukta sıkıntı yaşanmaması için 3 ayrı noktada Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çadır kuruldu. Çadırlarda bekleyen adaylar, güvenlik noktasında belgeleri kontrol edilerek Antalya Bölge Mahkemesi binasına alındı. İşte zabıt ve icra katibi sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih...

ZABIT VE İCRA KATİBİ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2 bin 67 kişinin başvurduğu sınava klavye yazımında 3 dakikada en az 90 kelimeyi doğru yazmaları gerekiyor.  Bunu başarıyla tamamlayanlar daha sonra 9 Eylül'de yapılacak sözlü mülakata çağrılacak ve sonuçlar ondan sonra açıklanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!