2018 Öğretmenlerin özür grubu (Mazeret) atama başvurusu nasıl yapılır?

MEB öğretmenlerin özür grubu tercihleri bugün başlıyor. Eş durumu açılan okullar ne zaman belli olacak? Daha önce MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruya göre eş durumu tercihleri 10 Ağustos başlıyor. Alınacak tercihlerin sonunda öğretmenlerin mazeret durumlarına bağlı tayinleri yapılacak.

2018 Öğretmenlerin özür grubu (Mazeret) atama başvurusu nasıl yapılır?
2018 Öğretmenlerin özür grubu (Mazeret) atama başvurusu nasıl yapılır?
GİRİŞ 13.08.2018 09:30 GÜNCELLEME 13.08.2018 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2018 yılı yaz tatili kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme duyurusu yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı personeli öğretmenlerin özür grubu atama tercihlerinde 2. aşama başvuruları bugün başlıyor.

2018 Yılı Yaz Tatili Kadrolu Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu kapsamında birinci aşama başvurular 1-7 Ağustos 2018 tarihleri arasında tamamlanmıştı.  İkinci aşama başvurular, yani okul/kurum tercihleri yarın(10 Ağustos) başlayacak ve 15 Ağustos'ta sona erecek. 

 

 

Öğretmenler kişisel MEBBIS'leri üzerinden tercih yapıp ilgili il/ilçe MEM'e onaylatacaklardır. Atamalar ise 17 Ağustos 2018 tarihinde atama.meb.gov.tr adresinden duyurulacaktır.    Yer değiştiren öğretmenler 28 Ağustos 2018 tarihinden itibaren ilişik kesme işlemlerini yapabileceklerdir. Tercih, atama ve ilişik kesme süreci ile ilgili her şey haber7.com'da olacak.

YORUMLAR 1
  • mülakat=torpil 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarız sayım bakan, mulakatla atama yapmaz. Mulakatta dusuk puan verilenlerin de hakki geri verilir. Çok buyuk vebal. Alt kademenin bu yaptigini Tayyip reis bilse hepsine gerekeni yapar. Umudumuz sayin bakan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası