2018 KPSS Önlisans memurluk sınavı ÖSYM tarafından ne zaman saat kaçta?

Bu yıl memur olmak için sınava girecek binlerce önlisans mezunu aday gözünü 2018 Önlisans KPSS sınavına çevirdi. ÖSYM tarafından düzenlenen ve büyük heyecan içerisinde beklenen Kamu Personeli Seçme Sınavı tarihleri ise belli oldu. İşte adayların tüm merak ettiği önlisans KPSS sınavı hakkında detaylar...

2018 KPSS Önlisans memurluk sınavı ÖSYM tarafından ne zaman saat kaçta?
2018 KPSS Önlisans memurluk sınavı ÖSYM tarafından ne zaman saat kaçta?
GİRİŞ 02.11.2018 10:43 GÜNCELLEME 02.11.2018 10:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Devlet kurumlarında memur olarak çalışmak isteyen adaylar için yapılacak olan ön lisans KPSS sınavı için gerim sayım başladı. Başvuruların sona ermesiyle birlikte gözler sınav tarihine çevrildi. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak olan memurluk sınavına günler öncesinde çalışmaya başlayan 2 yıllık üniversite öğrencileri ve mezunları 28 Ağustos ile 12 Eylül 2018 tarihleri arasında başvuruları tamamladı.

2018 KPSS ÖN LİSANS NE ZAMAN YAPILACAK? 

 

 

KPSS sınavına dair adayların dört gözle beklediği detaylar kesinlik kazandı. ÖSYM, resmi web sitesi aracılığıyla KPSS sınav takvimi ve başvuru işlemleri konusuyla ilgili duyuru yayımlandı. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans ise 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

2018 KPSS ön lisans sınav sonuçları ise 29 Kasım 2018 tarihinde adaylara duyurulacak. Sonuçlar açıklandığı zaman, adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

YORUMLAR 2
  • vahide 5 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite nin kodu nu bulamadım
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    e devletten al
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar