6 Ekim AÖL ek sınavı giriş yerleri ve sınav belgesini (MEB) öğrenme sayfası!

Lise eğitimine açıktan devam edenlerin mezun olması için düzenlenen 2018 AÖL ek sınavı için heyecan dorukta. Binlerce öğrencinin merakla beklediği 6 Ekim AÖL (Açıköğretim Lisesi) ek sınavı yerleri belli oldu mu? Sınav giriş belgesi için MEB'den açıklama var mı? İşte detaylar...

6 Ekim AÖL ek sınavı giriş yerleri ve sınav belgesini (MEB) öğrenme sayfası!
6 Ekim AÖL ek sınavı giriş yerleri ve sınav belgesini (MEB) öğrenme sayfası!
GİRİŞ 05.10.2018 10:31 GÜNCELLEME 05.10.2018 10:31

Eğitim hayatına AÖL'de devam eden, dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için 6 Ekim 2018 tarihinde ek sınav düzenlenecek. Binlerce öğrencinin katılacağı 2018 AÖL ek sınav yerleri ise günün en çok arananlar listesine girdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, açık öğretim, mesleki açık öğretim ve açık öğretim imam hatip liseleri ile söz konusu liselerin yurt dışı programlarında 8 dönem ve üzerinde kayıtlı olanlar ile üniversitelere kayıt yaptırma hakkı kazanan açık öğretim öğrencilerine ek sınav hakkı tanındığı belirtildi.

AÖL EK SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

 

 

2018 AÖL ek sınav yerlerini http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinde öğrenebilirsiniz. Binlerce öğrencinin gireceği sınavın merkezleri ise Adana, Kayseri, Ankara, Kocaeli, Antalya, Konya, Aydın, Malatya, Balıkesir, Manisa, Bursa, Mardin, Denizli, Mersin, Diyarbakır, Muğla, Erzurum, Ordu, Eskişehir, Sakarya, Gaziantep, Samsun, Hatay, Şanlıurfa, İstanbul, Sivas, İzmir, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Trabzon, Karabük, Van olarak belirlendi.

2018 AÇIKÖĞRETİM LİSESİ (AÖL) EK SINAVI KESİN NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre AÖL ek sınavı 06 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Mezun olmak için sınava girecek adaylar bu güne göre itinayla sınava çalışabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!