2018 AÖL ek sınav sonucu! MEB açıklanma tarihi ve sonuç sayfası...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 Ekim tarihinde düzenlenen Açıköğretim Lisesi (AÖL) ek sınav sonuçları için heyecan dorukta. Binlerce öğrencinin merakla beklediği 2018 AÖL ek sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Alttan kalan derslerini vermek isteyen öğrenciler son sınav sonuçlarını araştırıyor...

2018 AÖL ek sınav sonucu! MEB açıklanma tarihi ve sonuç sayfası...
2018 AÖL ek sınav sonucu! MEB açıklanma tarihi ve sonuç sayfası...
GİRİŞ 16.10.2018 11:03 GÜNCELLEME 16.10.2018 11:03

Lise eğitimine açıktan devam eden öğrenciler gözünü 2018 Açıköğretim Lisesi ek sınav sonuçlarına çevirdi. 06 Ekim 2018 tarihi itibariyle MEB tarafından düzenlenen ve 1. oturum ve 2. oturum halinde yapılan AÖL ek sınavı soru ve cevapları geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Şimdide gözler sonuçlara çevrildi.

Peki öğrencilerin merakla beklediği 2018 AÖL ek sınav sonucu ne zaman açıklanacak. Geçtiğimiz dönem 1 ay içerisinde açıklanan sınav bu senede aynı şekilde açıklanması bekleniyor. Buna göre 06 Ekim'de düzenlenen Açık Öğretim Lisesi ek sınav sonuçları 08 Kasım veya 09 Kasım'da erişime açılması ön görülüyor. Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yayınlaması halinde haberimizden kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

 

 

AÖL EK SINAV SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

2018 Açıklise sınav sonucunu http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesinde açıklanacak. Bu siteye erişim sağlayan açıköğretim lisesi öğrencisi T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen öğrenci şifresi ve güvenlik kodu bilgilerini doğru bir şekilde girmesi gerekiyor.. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve AÖL EK sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. (Sınav sonucu henüz açıklanmadığı için bağlantı linki şuan aktif değil)

SORULAR VE CEVAPLAR YAYIMLANDI 

06 Ekim 2018 tarihinde 2 oturum olarak gerçekleştirilen Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 2017/4.dönem (Ek Sınav) soru ve cevap anahtarı açıklandı.

1. OTURUM soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız.
2. OTURUM soru kitapçığı ve cevap anahtarı için tıklayınız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt