Aykut Kuşkaya imam hatipli öğrencilerle buluştu!

Aykut Kuşkaya Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Aykut Kuşkaya imam hatipli öğrencilerle buluştu!
Aykut Kuşkaya imam hatipli öğrencilerle buluştu!
GİRİŞ 17.10.2018 16:46 GÜNCELLEME 17.10.2018 16:56

Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından  düzenlenen sosyal etkinlikleri hızıyla devam ediyor. Sanatçı  Aykut Kuşkaya okulun konferans salonunda sahne aldı. Okul Müdür Yardımcısı Mahmut Coşkun'un takdimi ile sahneye çıkan Aykut kuşkaya Mahmut coşkun sözlerine şöyle devam etti; kendine özgün müzik alanındaki çalışmalarını çok beğendiğini ve okulumuzda ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Sahneyi Aykut Kuşkaya'ya bıraktı. Sanatçı Kuşkaya'nın şarkılarına öğrenciler tarafından çok beğeni kazandı.

Kuşkaya'yı alkışlarla takdir eden öğrenciler sanatçının şarkılarına da eşlik ettiler. Parçalarını Gitarı ile hem çalıp hem de seslendiren Sanatçı, öğrencilerin unutamayacağı bir gün hatıra olarak gönüllere girdi.Sanatçı, konserin sonunda öğretmenler ve öğrenciler tarafından yoğun alkış aldı.

Konserin sonunda konuşan Okul müdürü Zeki Baki Uzun etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiğini, öğrencilerin ilgisinin her gün biraz daha arttığını belirterek,  güzel bir konser veren sanatçı Aykut Kuşkaya’ya teşekkür etti. Ayrıca okulumuza bulunmak gerçekten çok güzel dedi. Konuşmanın ardından Okul müdürü Zeki Baki Uzun sanatçıya günün anısına İznik özel tasarımı porselen tabağı hediye etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu