KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklanmak üzere!

KPSS ortaöğretim (lise) sınav sonuçları tarihi ÖSYM tarafından duyuruldu. Memur olmak için ortaöğretim düzeyindeki KPSS’ye giren adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak?

KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklanmak üzere!
KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklanmak üzere!
GİRİŞ 08.11.2018 08:23 GÜNCELLEME 08.11.2018 14:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Sınava katılım sağlayan adaylar, gözlerini ÖSYM tarafından yapılacak olan açıklamaya dikti. ÖSYM, 3 milyon adayın katılım sağladığı sınavın ardından sınav soru ve cevaplarını resmi sitesi üzerinden adaylara duyurmuştu. Peki KPSS ortaöğretim sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak?

KPSS ortaöğretim (lise) sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonuç ekranı..

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 

7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen 2018 ortaöğretim KPSS sınavına katılım sağlayan adaylar için sonuçlar, 8 Kasım 2018 (bugün) her an açıklanabilir. KPSS sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren adaylar sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden sorgulama yapabilecek. 

2018 KPSS SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SORU VE CEVAPLARI (2018)

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri için ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 09 Ekim 2018 tarihinde saat 15.45’den itibaren erişime açıldı. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabiliyor.

YORUMLAR 1
  • kubra kara koç 5 yıl önce Şikayet Et
    kubra. karakoç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!