07 Nisan MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav belgesi duyurusu...

2019 MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı, binlerce askeri öğrenci adayı tarafından sorgulanmaya devam eden konular arasında yer alıyor. Peki, ÖSYM tarafından MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

07 Nisan MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav belgesi duyurusu...
07 Nisan MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav belgesi duyurusu...
GİRİŞ 20.03.2019 12:06 GÜNCELLEME 20.03.2019 12:06

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na 1 ay dan az bir süre kaldı. Sınava girmenin baş şartı olan sınav giriş belgelerinin açıklanma tarihi şimdiden araştırılmaya başlandı. Öte yandan "MSÜ ne zaman?" sorusu da adayların gündeminde...

MSÜ SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Milli Savunma Üniversitesi sınavı için giriş yerleri henüz belli olmadı.  MSÜ sınav giriş yerleri, sınav tarihinden birkaç gün önce açıklanması bekleniyor. ÖSYM tarafından yayımlanacak olan MSÜ sınav giriş belgeleri yayımlandığında haberimizin içeriğinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecekler.

Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır. Sınava Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Hiçbir aday sınava giriş belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez.

2019 MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

Sınav 7 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınavda adaylara, orta öğretim düzeyinde , beş seçenekli çoktan seçmeli 120 sorudan oluşan bir test uygulanacaktır. Test; tek kitapçık halinde adaylara verilecek, adaylar cevaplarını cevap kâğıdına işaretleyeceklerdir. Sınav, saat 10.15'te başlayacak ve 135 dakika sürecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!