MSÜ sınav giriş yerleri açıklandı

MSÜ başvuru süreci 7 Mart tarihinde sona ermişti. Başvuruların sona ermesinin ardından adayların sınava girecekleri yerler açıklandı.

MSÜ sınav giriş yerleri açıklandı
MSÜ sınav giriş yerleri açıklandı
GİRİŞ 28.03.2019 14:47 GÜNCELLEME 28.03.2019 14:47

 MSÜ giriş sınavı 7 Nisan’da yapılacak. 135 dakika sürecek olan sınav 120 sorudan oluşacak. Sınav saat 10.15’te başlayacak. Ancak sınav giriş merkezlerine giriş saati ise 10.00 olarak ilan edildi. Saat 10.00’dan sonra sınav giriş merkezlerine gelen adaylar, sınavın yapılacağı binaya alınmayacaklar.

Sınava sayılı günler kala en çok araştırılanların arasında ise sınav yerleri bulunuyor. Sınav yerleri sınav belgelerinin yayınlanması ile belli olacak. Çünkü sınav giriş yerleri öğrencilerin sınav giriş belgelerinde yazıyor. Adaylar ise ÖSYM giriş belgesine, ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası AİS üzerinden TC Kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle veya e-Devlet üzerinden e-Devlet şifreleriyle giriş yapabilecekler.

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

ÖSYM MSÜ sınav giriş belgesi ve buna bağlı olarak MSÜ sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından saat 14.00'te açıklandı. ÖSYM sınav giriş belgelerinin açıklanmasıyla birlikte ÖSYM MSÜ sınav giriş yerleri de belli olmuş oldu. Sınava girecekleri yerleri öğrenmek isteyen adaylar https://ais.osym.gov.tr/Yetki/Giris adresinden belgelerini takip edebilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?