Bakan'dan 'Mavi Balina' ve 'Momo' açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mavi Balina ve Momo gibi oyunlarla ilgili olarak ''Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı olarak diğer bakanlıklarımızla birlikte başlattığımız bazı çalışmalar var, zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacağız. " dedi.

Bakan'dan 'Mavi Balina' ve 'Momo' açıklaması
Bakan'dan 'Mavi Balina' ve 'Momo' açıklaması
GİRİŞ 10.04.2019 15:39 GÜNCELLEME 10.04.2019 15:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mavi Balina ve Momo gibi oyunlarla ilgili olarak ''Son günlerde toplumumuzun dikkatini çekecek şekilde maalesef bazı üzücü olaylarla karşılaşmış bulunuyoruz. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı olarak diğer bakanlıklarımızla birlikte başlattığımız bazı çalışmalar var, zamanı gelince kamuoyu ile paylaşacağız. Mavi Balina ya da Momo gibi çeşitli oyun tabir edilen yazılımlar aslında bir oyun değildir. Bunlar çeşitli kişilerin, kuruluşların gençler ve çocuklar üzerinde uyguladığı bir siber saldırıdır" dedi.

 
 
YORUMLAR 4
  • mustafa reşid 5 yıl önce Şikayet Et
    darısı pupg ye
    Cevapla
  • bekir bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu internet denilen sanal lanet ahtapot gibi her yanımızı sarmış çocuk ve gençlerin aklını almış artık ne okul okuma derdi ne bilim üretme ne nitelikli insan yetiştirme ne ahlak ne saygı ne muhabbet nede aile hayatı bırakmış. Eğer buna bir çare bulunamazsa bu illet bir milleti yok edecek kadar tehlikeli bir şeydir. Bu zehirli bal hükmünde olan çağın en büyük hastalığı olan interneti (internetin iyi tarafı hariç) eğer doğru kullandıramazsak çocuklarımıza, Kimliğimizi kültürümüzü fen ve sanatta terakkiyi iftiharla bağlı olduğumuz yüce dinimizin sağlam temellerini ayakta tutacak nesilleri malesef yetiştiremeyiz. Ne olur bir çare bulun sayın devlet büyüklerimiz.
    Cevapla
  • murat yazıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence elinizi çok daha hızlı tutmalısınız Geç kalındı.
    Cevapla
  • hemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Her türlü imkan elinizde. Neden ENGELLEMİYORSUNUZ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı