6-7 Nisan (AÖL) Açık lise 2.dönem sınav sonuçları açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 6-7 Nisan tarihlerinde AÖL sınavına giren öğrencilerin merak ettiği sınav sonuçları ile ilgili net tarih açıklandı.

 6-7 Nisan (AÖL) Açık lise 2.dönem sınav sonuçları açıklandı mı?
6-7 Nisan (AÖL) Açık lise 2.dönem sınav sonuçları açıklandı mı?
GİRİŞ 30.04.2019 09:52 GÜNCELLEME 30.04.2019 09:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Açık liseden eğitimine devam eden öğrenciler Nisan ayı itibariyle AÖL 2.dönem sınavlarına girdi. MEB tarafından düzenlenen Açıköğretim Lisesi ikinci dönem sınav sonuçları ile ilgili tarih belli oldu. Bakanlık, resmi iş takvimi aracılığıyla 2. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi 30 Nisan olarak duyurdu. Peki AÖL sınav sonucu nasıl öğrenilir?

 

 

AÇIK LİSE SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak "Güvenlik Kodu, Öğrenci Numarası ve Şifre" bilgilerini doğru bir şekilde girerek AÖL 2.dönem sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

 

 

AÖL 3.DÖNEM KAYITLARI 2-14 MAYIS TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRECEK

Açıktan lise okuyan öğrenciler, sınavlara girebilmek için Kayıt Yenileyerek ders seçimi yapmak zorundadırlar. Kayıt Yenileme tarihleri, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından belirlenen iş takviminde yayınlanır.

Kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ise, il ve İlçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri aracılığıyla yapılmaktadır.

Toplamda 3 dönem olarak tamamlanan 2018-2019 eğitim öğretimin döneminin 3. dönem kayıt işlemi, 02-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ders seçme ekranı ise 2 Mayıs tarihinde erişime açılacak. 

AÖL SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU

Sonraki sınavın giriş yerleri ise 3 Temmuz tarihinde görüntülenebilecek.Öğrenciler, kayıt yenileme ve ders seçme işlemlerini yaptığı 3. dönem sınavlarına 6-7 Temmuz tarihlerinde girecek. Bu sınavın sonuçları ise 1 Ağustos'ta yayımlanacak.

YORUMLAR 4
  • Gülsüm Yaşarer 4 yıl önce Şikayet Et
    Sınav sonucu
    Cevapla
  • Semiha 4 yıl önce Şikayet Et
    Sınav sonucunu merakla bekliyoruz
    Cevapla
  • haluk sabri akdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Aciklise sinav sonucu ne zaman aciklanacak
    Cevapla
  • Ahmet Mirza Donbay 4 yıl önce Şikayet Et
    30 Nisan 2019 Salı Günü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu