'Rengarenk bir bahçe' ile İstanbul birincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘23 Nisan Benim Bayramım’ konulu kompozisyon yarışmasında, Kartal Yavuz Sultan Selim Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ayşegül Berre Kılınçaslan ‘Rengarenk bir bahçe’ yazısıyla İstanbul birincisi oldu.

GİRİŞ 26.04.2019 13:19 GÜNCELLEME 26.04.2019 15:37

23 Nisan 2019 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, İstanbul genelindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. ‘23 Nisan Benim Bayramım’ konulu kompozisyon yarışmasında Kartal Yavuz Sultan Selim Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ayşegül Berre Kılınçaslan ‘Rengarenk bir bahçe’ yazısıyla birinci oldu. Kompozisyon yarışmasında ikinci Esenler Özel Kemer Boğaziçi Ortaokulu öğrencisi Burak Efe Kabak, üçüncü ise Zeytinburnu Ayhan Şahenk Ortaokulu öğrencisi İrem Akkalay oldu.

 

 

HEDİYELERİ VALİ YERLİKAYA TARAFINDAN VERİLDİ

 

 

Avrasya Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da katıldı. Vali Yerlikaya, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti. 

23 NİSAN TÖRENİNDE ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?