Aksaray'da 4-6 yaş gurubu Kur'an öğrencileri için kapanış programı

Aksaray Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren İmam-ı Azam 4-6 yaş Kur'an Kursunda eğitim gören 4-6 yaş gurubu çocuklar için kapanış programı düzenlendi.

Aksaray'da 4-6 yaş gurubu Kur'an öğrencileri için kapanış programı
Aksaray'da 4-6 yaş gurubu Kur'an öğrencileri için kapanış programı
GİRİŞ 24.05.2019 23:54 GÜNCELLEME 24.05.2019 23:54

Ulu Cami İmam Hatibi Özgür Öztürk'ün Kuranı Kerim tilaveti sonrasında programın açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Cemalettin Bal, Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederek “Öncelikle bu öğrencilerimizi, çocuklarımızı eğiten, okutan, bu kurslara gönderen; vatan, millet, din, bayrak sevgisini küçük yaşta öğrenmelerini sağlayan, gayret gösteren anne babalara ve onları yetiştiren öğreticilerimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Öğrenci sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor. Şuanda 250 tane yavrumuz 20 adet 4-6 yaş kurslarında eğitim görüyor. 4 yıl içerisinde bu rakama ulaştık. Önümüzdeki yıllarda öğrenci sayımızı artırmak için kurslar inşa etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Programda öğrenciler Kur'an-ı Kerim tilavet edip, ilahiler okudular, semazen gösterisi yaptılar.

İmam-ı Azam Kuran Kursu’nda gerçekleşen programa İl Müftüsü Cemalettin Bal ile beraber Ağır Ceza Reisi Seyfullah Sarıgül, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, birçok kurum amiri Kur’an kursu öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…