AÖF kayıt yenileme süresi uzatıldı! Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi son kayıt tarihi…

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri devam ediyor. AÖF öğrencileri 17 Şubat’ta başlayan kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte kayıtlarını yenilemek isteyen öğrenciler tarafından araştırılan AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar, AÖF son kayıt tarihi ne zaman bitiyor? sorularının cevapları…

AÖF kayıt yenileme süresi uzatıldı! Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi son kayıt tarihi…
AÖF kayıt yenileme süresi uzatıldı! Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi son kayıt tarihi…
GİRİŞ 05.03.2020 09:52 GÜNCELLEME 05.03.2020 10:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Açık öğretim, geleneksel eğitim sisteminden farklı olarak öğrencilere kampüse veya okula gelmeden eğitim imkanı sağlıyor. Açık öğretim Fakültelerinde işlenen dersler bilgisayar ve televizyon üzerinden sanal olarak devam ediyor. Geleneksel eğitim imkanlarından yararlanamayan, çalışma hayatı sebebiyle örgün olarak eğitim alamayan adaylar tarafından Açık öğretim Fakülteleri sıkça tercih ediliyor. Kayıt yenileme dönemlerinin başladığı bugünlerde AÖF öğrencileri 17 Şubat’ta başlayan kayıt yenileme döneminin ne zaman sona ereceğini araştırıyor. AÖF bahar dönemi kayıt yenilemek isteyen adaylar için detaylı AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, AÖF kayıt yenileme ne zaman bitiyor?

 

AÖF KAYIT YENİLEME SÜRESİ UZATILDI

AÖF kayıt yenileme işlemleri süresi 6 Mart Cuma günü saat 23.59’a kadar uzatıldı. Anadolu Üniversitesi,  kayıtlarını yenilemek isteyen öğrenciler için şöyle bir açıklama yayınladı;

 "Siz değerli öğrencilerimizden gelen yoğun talep üzerine Kayıt Yenileme süresi 6 Mart 2020 saat 23:59'a kadar uzatılmıştır."

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesinde kayıt yenileme yapmak isteyen adaylar için:

 

1- Ders Seçimi İşlemi

AÖF kayıt yenileme işlemini yapmak isteyen adaylar öncelikle link üzerinden AÖF ders seçimi işlemini tamamlamak zorunda. AÖF sitesine giren adaylar karşılarına çıkan ekrandan “kayıt otomasyonu” bölümüne tıklayarak ders seçimi işlemini gerçekleştirebilirler.

2- AÖF Kayıt Yenileme Ücret Ödemesi

AÖF bahar dönemine kayıt yapmak isteyen adaylar ders seçme işlemini tamamladıktan sonra Ziraat Bankası üzerinden ATM den veya İnternet Bankacılığı üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilirler.( İnternet bankacılığı kullanacak adaylar için 28 Şubat 23.59’a kadar)

3- Kayıt Yenileme İşlemi Kontrolü

Son olarak AÖF bahar döneminde kayıt yenileme işlemini gerçekleştiren adaylar kayıt yenileme işleminin tamamlandığını link üzerinden sorgulayabilirler.

4- AÖF Ders Kitaplarının Dağıtımı

AÖF bahar dönemine kayıt yapan adaylar için ders kitapları digital olarak indirilip kullanılabilir. Basılı kitapları temin etmek isteyen adaylar kayıt esnasında AÖF bürolarından temin edebilirler.

YORUMLAR 4
  • arap 4 yıl önce Şikayet Et
    Mezun olabilmem için tek dersim kalmış ama kayıt yaptıracak param yok...
    Cevapla
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kayıt yenileme yapmaz isem kalan derslerimi yaz okulunda alamaz miyim. Acil cevap
    Cevapla
  • adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    ilkez başvuru yapacam nasıl yapılıyor bilen arkadaşalar yardımcı olursa sevinirim
    Cevapla
  • ist 4 yıl önce Şikayet Et
    4- Dijital kitap sistemden veriliyor. Basılı kitap artık verilmiyor. İsteyen Anadolu AÖF sitesinden ek bedel ile satın alıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar