Branşlara göre öğretmen ataması puanları! 2020 alan ve kurum bazlı puanlar..

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının bilgisayar kurasıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. Peki 2020 yılı sözleşmeli öğretmen atamasının branşlara göre taban puanları nedir? Hangi bölüm kaç puan ile kapattı?

Branşlara göre öğretmen ataması puanları! 2020 alan ve kurum bazlı puanlar..
Branşlara göre öğretmen ataması puanları! 2020 alan ve kurum bazlı puanlar..
GİRİŞ 21.03.2020 20:52 GÜNCELLEME 21.03.2020 20:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Başöğretmen Salonu’nda düzenlenen öğretmen atama töreninde Corona Virüsüne karşı alınan tedbirler dolayısıyla öğretmen adayları salona alınmadı. Ayrıca, Bakan Selçuk ve Bakanlık yetkililerinin oturma düzeni de dikkat çekti. Bakan Selçuk ve yetkililer, Türkiye genelinde alınan (Covid-19) 'Coronavirus' tedbirleri çerçevesinde atama töreninde aralarına bir koltuk boşluk bırakarak oturdu. Kuradan önce konuşan Bakan Selçuk, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü hatırlatarak, “Başöğretmenimiz Atatürk'ün de işaret ettiği gibi ordularımızın kazandığı zaferi artık eğitimle taçlandırma gayreti içindeyiz. Bu nedenle bugün burada 79 farklı alanda 69 ilimize 19 bin 921 öğretmenimizi daha atamak üzere bir araya geldik. Devletimizin bu olağanüstü dönemde bütün iş ve işlemleri devam ediyor ve her şey zamanında yerinde yapmak için gayretimizi sarf ediyoruz. Yeni atanan öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

2O BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILDI!

Törenin ardından sistem, akşam saatlerinde öğretmen adaylarına açıldı. Adaylar, e -evlet (www.turkiye.gov.tr) adresi üzerinden TC kimlik numaraları ile sisteme girip atama sonuçlarını görebilecekler. Sözleşmeli öğretmen atamaları sonrası merak edilen en önemli sonuç branş bazında taban puanlar.  Yüz binlerce öğretmen adayı ve ailesi hangi branşın kaç puan ile kapattığını merak ediyordu ve konu hakkında açıklama yapıldı. İşte 2020 sözleşmeli öğretmen ataması taban puanları…

 

2020 BRANŞLARA GÖRE TABAN PUANLAR

KURUM BAZLI TABAN PUANLAR İÇİN TIKLAYIN!

ALAN BAZLI TABAN PUANLAR

YORUMLAR 2
  • Emre Gül 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım engelli öğretmenler çok çaresiz yardımlarınızı bekliyorlar saygilarimla
    Cevapla
  • Tolga morkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın baskan atama yapacağınıza sız ılk once magdur edilen usta ögretıcılerın maaşlarını odeyın ayıp ayıp
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı