AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? Anadolu Üniversitesi sınav tarihlerini açıkladı!

Yüksek Öğretim Kurumu’nun aldığı karar ile üniversitelerde bahar dönemi tatil edildi. Bu gelişmelerin ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde eğitimlerine devam eden öğrenciler bahar dönemi sınavlarının hangi tarihte yapılacağını merak ediyordu. Beklenen açıklama yapıldı. AÖF bahar dönemi sınavları online olarak internet üzerinden yapılacak. Peki AÖF vize sınavına giriş nasıl yapılacak?

AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? Anadolu Üniversitesi sınav tarihlerini açıkladı!
AÖF vize sınavları ne zaman yapılacak? Anadolu Üniversitesi sınav tarihlerini açıkladı!
GİRİŞ 16.04.2020 12:30 GÜNCELLEME 16.04.2020 12:31
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedbirleri kapsamında üniversitelerin bahar döneminde kapalı olduğu açıklanmıştı. Bu süreçten sonra eğitimlerine Açık Öğretim Fakültelerinde devam eden öğrenciler Anadolu Üniversitesi AÖF’ten yapılacak açıklamayı bekliyordu. Beklenen açıklama bugün yapıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının online olarak yapılmasına karar verdi. Peki AÖF bahar sınavı ne zaman yapılacak? İşte öğrencilerin merak ettiği AÖF Bahar dönemiyle ilgili yaşanan gelişmeler ve AÖF sınav açıklaması…

AÖF ARA (VİZE)  SINAVI NE ZAMAN ?

Anadolu Üniversitesinin yaptığı açıklamaya göre öğrenciler 18 Nisan- 7 Mayıs tarihleri arasında sınav sistemine istedikleri saatte giriş yapabilirler. Öğrenciler AÖF sınav sitemine giriş yaparak 20 gün boyunca AÖF bahar dönemi sınavlarını gerçekleştirebilirler.

AÖF SINAV SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

AÖF bahar dönemi vize sınavına girmek isteyen adaylar Anadolu Üniversitesi internet sitesi sınav sayfasına geçiş yaptıktan sonra T.C. kimlik numarası ya da anadolu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ve şifresiyle sisteme giriş yapabilir. Öğrenciler burada sorumlu olduğu dersleri görüntüleyebilir .

 

 

SINAVLAR KAÇ DAKİKA SÜRECEK?

AÖF bahar dönemi sınavı daha önceki sınavlarda olduğu gibi her bir ders için öğrenciler 20 sorudan sorumlu tutulacak. Öğrencilere bu soruları cevaplamaları için 30 dakika süre verilecek. 

YORUMLAR 48
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    çok faydalı ben 19 soru cevapladım acaba bu dersi geçebilirmiyim
    Cevapla
  • uygar 3 yıl önce Şikayet Et
    çok faydalı bir haber aydınlandım
    Cevapla
  • Serkan Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Tc. Kimlik no ve eski şifremizle girelim
    Cevapla
  • memur 3 yıl önce Şikayet Et
    Çan eğrisiyle ortalama patlayacak, çünkü herkes ya hocayla yada yardımcı ders kitabından kopya çekecek, Allah vere de kalan tek dersten takılmayalım. Tek ders için 1 yıl daha kayıt parası çekilmiyor...
    Cevapla
  • Barış 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek ders için kayıt parası yok 3 ders sınavı var
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen mezun olmak için kalan tek ders olan yabancı dil dersine af verilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!