Açık Öğretim'e internetten son kayıt tarihi açıklandı

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrenci adaylarının internetten kayıt işlemi 21 Kasım'da sona eriyor.

Açık Öğretim'e internetten son kayıt tarihi açıklandı
Açık Öğretim'e internetten son kayıt tarihi açıklandı
GİRİŞ 19.11.2008 11:42 GÜNCELLEME 19.11.2008 11:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan İktisat, İşletme ve Açıköğretim fakültelerine ek yerleştirme, dikey geçiş, lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt, ikinci üniversite ve lisans tamamlama yoluyla başvuracak adayların internet başvuruları ve kayıt işlemleri 21 Kasımda sona erecek.

AÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğrenci adaylarının internet başvuru işlemleri ''http://aofkayit.anadolu.edu.tr'' adresinde bulunan siteden, kayıt işlemleri ise illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi Bürolarından olmak üzere iki aşamada gerçekleştiriliyor.

İnternet başvuru ve kayıt işlemleri 21 Kasımda saat 17.00'da sona erecek. Bu tarihten sonra internetten veya başka bir yöntemle başvuru ve kayıt yapılamayacak.

İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli olmadığından, adayların, internet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları internet başvuru belgesinin yazıcı dökümünü alarak, 2008-2009 öğretim yılı dikey geçiş, ek yerleştirme, ikinci üniversite, lisans tamamlama ve lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt kılavuzunda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak, illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptırmaları gerekiyor. Öğrenci adayları, internet başvuru ve kayıt kılavuzuna ''http://aofkayit.anadolu.edu.tr'' adresinden ya da ''www.anadolu.edu.tr'' adresinin ''Açıköğretim'' kılavuzlarından ulaşabilecek veya AÖF bürolarından temin edebilecek.

-KAYIT YENİLEME-

Öte yandan, İktisat, İşletme ve Açıköğretim fakültelerine kayıtlı öğrencilerin 2008-2009 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri 24 Kasımda başlayacak 26 Aralıkta sona erecek.

Kayıt yenilemek için öğrencilerin Vakıflar Bankasının herhangi bir şubesine 2008-2009 öğretim yılı öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı 1. taksit tutarlarını ödemeleri yeterli olacak.

Kaydını yenileten öğrenciler, ders kitaplarını, öğrenci kimlik kartı ve bandrollerini bağlı bulundukları AÖF bürolarından alabilecek.

2008-2009 öğretim yılı öğretim gideri ve cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkı payı 1. taksit tutarlarını ödemeyen öğrencilerin kaydı yenilenmeyecek ve bu öğretim yılında sınavlar dahil hiçbir öğrencilik hakkından yararlanamayacaklar. 26 Aralıktan sonra, her ne sebeple olursa olsun (rapor dahil) öğrencilerin hiçbir mazereti kabul edilmeyecek, kayıt yenileme işlemi yapılmayacak. Kayıt yenileme süresi de kesinlikle uzatılmayacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • hakan bakan 15 yıl önce Şikayet Et
    intibak ve tecil. myo mezunlarına intibakta tecil hakkı vermiyorsunuz..nasıl kayıt olacak insanlar. myo mezunlarına 29 yaşına kadar intibakta tecil hakkı verilsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek