Kasım atamaları için muğlak açıklama

Öğretmen adaylarının Kasım ayında ataama yapılacağı yönündeki beklentileri net bir cevap bulmuyor. MEB, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile yürütülen çalışmanın sonunda açıklama yapılacağını bildirdi.

Kasım atamaları için muğlak açıklama
Kasım atamaları için muğlak açıklama
GİRİŞ 05.11.2009 12:10 GÜNCELLEME 05.11.2009 12:10
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

‘Kasım’da öğretmen ataması yapılacak’ yönündeki beklenti nedeniyle öğretmen adaylarından Haber 7’ye çok sayıda mail geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın konuya ilişkin yaptığı açıklamada bu konudaki çalışmaların MEB, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı arasında yürütüldüğü ve süreç tamamlandığında gerekli açıklamanın yapılacağı yönünde oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde yapılan bu açıklama dışında, herhangi bir açıklama yapamayacaklarını belirten yetkililer, çalışmanın sonuçlanmasını beklediklerini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sitesinde yapılan açıklama öğretmen adaylarını memnun etmese de şimdilik tek bilgi şu şekilde:

Basın Açıklaması

Daha önce basın ve yayın organlarında yer alan "Kasım'da öğretmen ataması yapılacaktır." İfadesine bağlı olarak öğretmen adaylarınca Bakanlığımıza bir çok telefon ve e-posta gibi iletişim araçları ile ulaşılarak bilgi edinmek istenilmektedir.

Bakanlığımız, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı ile bu konuda gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Konuya ilişkin süreç tamamlandığında Bakanlığımızın internet sayfalarında gerekli açıklama yapılacaktır.
Öğretmen adaylarımızın bilgilerine sunulur.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 76
  • tuğba 14 yıl önce Şikayet Et
    haber yapın sesimizi. Nimet çubukçu 2010yılında 40bin öğretmen alıcağını söyledi.O sayı aynı kişinin iki kere atandığını varsayarsak 20bindir.Bu politikadan sıkıldık aynı kişiyi sözleşmelikadrolu adıyla kaç kere atamayı düşünüyosunuz kamuoyunu yanıltıyorsunuz.O sayı 20bindir taş çatlasın 25bin çogunun o.öncesi öğretmeni olduğunu düşünürsek niye bu kadar tepkili olduğumuzu anlarsınız.Düzgün bir sayı bekliyoruz.
    Cevapla
  • tuğba 14 yıl önce Şikayet Et
    Nimet çubukçu sözünü tut. hükümet 1kadrolu hocaya vereceği parayı 3 ücretli köleye bölüyor.Ucuz iş gücüdür bu.eğitim politikası haline dönüştü bu.Atama falan yapıldığı yok 30küsür branştan bi kaç tanesinin yüzü güldü.Nimet çubukçu kendisini hala kadın ve aileden sorumlu bakan sanıyor(hep o.öncesi alıyor)biri ona m.eğitim bakanı olduğunu hatırlatsın.
    Cevapla
  • tuğba 14 yıl önce Şikayet Et
    o.öncesi alımı ayrı olsun. okul öncesi alımı ayrı bir alım olmalıdır.branş öğretmenlerinin alımından mısılarak bu iş olmaz.Eğitimde nasıl bir plansızlıktır ki tek alımda 16bin okul öncesi alınıyor 300 türkçe 0 fizik. kpss artık geçerliliğini yitirmiştir.Yüksek puan aldığımız halde atanamıyoruz.Üstüne pişkin pişkin puan yetersizliği sebebi ile atanamadınız diyorsunuz.Düzgün bir sayı bekliyoruz.
    Cevapla
  • tuğba 14 yıl önce Şikayet Et
    kime yetecek 10bin. 10bin diye bir laf çıkartıldı.kime yetecek bu sayı yine aslan payını okul öncesi alıcak sanki 16bin okul öncesi aldıkları yetmezmiş gibi.sonra sınıf..yine branş öğretmenleri işsiz.
    Cevapla
  • Emir Soydas 14 yıl önce Şikayet Et
    Sesimizi Duyan Yok mu ?. Kasım ataması için sesimizin duyulmasını istiyoruz branş öğretmenlerine çok büyük haksızlık yapıldı bunun herkes farkında Nimet Hanım bu hatasını telafi etmelidir.. Çok geç olmadan.. Kıyamet koptuğunda nasıl tövbe kabul olmuyosa seçim geldğinde de atama kabul olmucak Gözünü aç artık Nimet Çubukçu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı