Biltek, ÖSS sonuçlarında Türkiye 2.'si oldu

Biltek Koleji, 2009 ÖSS'de Özel Anadolu Liseleri arasında say 1'de 272,671 puan ortalaması ve say 2'de 262,498 puan ortalamasıyla Türkiye 2. si oldu.

Biltek, ÖSS sonuçlarında Türkiye 2.'si oldu
Biltek, ÖSS sonuçlarında Türkiye 2.'si oldu
GİRİŞ 07.01.2010 15:52 GÜNCELLEME 07.01.2010 15:52

2009 SBS'de de Türkiye birincisi çıkaran Biltek Koleji başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yıllardır hem kurum olarak hem de eğitim verdiği öğrencilerinin başarılarıyla ve öğrencilere olan sevgi dolu eğitimci yaklaşımlarıyla kendinden söz ettiren Biltek Koleji, her geçen gün daha da güvenilirliğini ispatlıyor ve ülkemize bilinçli bireyler yetiştiriyor.

Amacı, her zaman yeni nesillerin hayallerindeki geleceği inşa etmek, toplumumuza ve ülkemize bilgili, aydın, eğitimli ve daima ileriye yönelik hedeflere sahip gençler yetiştirmek olan Biltek Koleji, misyonunu hiçbir zaman unutmadı.

Öğrencilerin sevgisini ve saygısını  kazandığı kadar velilerin de güvenini kazanan Biltek Koleji, sürekli olarak kendini yenilemeyi, uzman öğretmenlerle eğitim sistemindeki yeniliklere yön vermeyi ve öğrencilerini sadece öğretimde değil sosyal yönde de geliştirmeyi vizyon edindi.


Biltek Koleji eğitime başladığı 2002 yılından bu yana kaliteli, güvenli ve disiplinli eğitim anlayışıyla öğrencilerine yön vermeye ve başarı çıtasını sürekli yüksekte tutmaya devam ediyor ve  bu tutumunu her zaman sürdürecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!