8. Sınıf SBS sonuçları açıklandı / TIKLA ÖĞREN

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları teknik sorun nedeniyle bugün saat 11.00'de açıklandı. Sonuçların açıklanacağı sayfa şu anda kilitlenmiş durumda

8. Sınıf SBS sonuçları açıklandı / TIKLA ÖĞREN
8. Sınıf SBS sonuçları açıklandı / TIKLA ÖĞREN
GİRİŞ 08.07.2010 11:25 GÜNCELLEME 08.07.2010 11:25
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bugün saat 10.00'da açıklanması planlanan SBS sonuçlarını, internet sitesine adayların aşırı yüklenmesinden ve diğer bazı teknik sıkıntılardan dolayı saat 11.00'de açıklandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı, 8. sınıf SBS'nin sonuçlarını web sitesinden duyurucak. Sonuçlar iki ayrı adresten de öğrenebilinecek.

BİRİNCİ ADRES

İKİNCİ ADRES


TERCİH TAKVİMİ


İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin tercihleri, 9-23 Temmuz tarihleri arasında okul müdürlükleri tarafından alınacak. Öğrenciler 12 tercih yapabilecek.

Yerleştirme sonuçları da 29 Temmuz tarihinde ilan edilecek.  Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecek. Öğrencinin sınav sonuç bilgileri, kayıt hakkı kazandığı okulun ekranından izlenebildiğinden kayıt sırasında ayrıca sonuç belgesi talep edilmeyecek.

Okul müdürlükleri velinin talep etmesi durumunda, internet adreslerinden sınav sonuç belgesinin çıktısını alacak, onaylı ve mühürlü imza karşılığı öğrenciye verecek. İlköğretim 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin girdiği SBS'lerin sonuçları ise 6 Ağustos 2010 tarihinde açıklanacak.

KAYNAK: HABER 7 / AJANSLAR
YORUMLAR 56
  • Ali KANDEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    ÖZEL OKULLARIN KATAKULLESİ.... Herkes bilir ki, özel okulların elinde sihirli değnek yok... Devlet okulunda son derece başarılı olan, gözde öğrenciler, 8. sınıfta çeşitli vaadlerle ÖZEL OKULa transfer edilir.. 7 sene okuduğu okulu adına değil kendisine emek veren öğretmenleri itilerek, büyük vaadler karşılığı transfer olduğu özel okul adına SBSye girer ve derece yapar.. Kendisinin olduğu kadar o özel okulun reklamında KULLANILIR.. Bunu görmeyecek ne var?!
    Cevapla
  • Ortadogu Sahini 13 yıl önce Şikayet Et
    AKP. AKPyle birlikte Egitimde cöktü, yaptiklari ilk is dershaneleri ödüllendirmek oldu. Bu sonucun bas mimari Hüseyin Celikdir.
    Cevapla
  • A.AKSU 13 yıl önce Şikayet Et
    kör müsün edit.. yazılar ve yorumlarda titizlik göstermediğinizi düşünüyor ve sizi esefle accayi kınıyorum .ilkokul çağındayım diyor ve hayatımın içine sı.... diyor sende bunu yayınlıyorsun yazıklar olsun size ... bunu da yayınla ....
    Cevapla
  • burak 13 yıl önce Şikayet Et
    Nimet Çubukçu. Sayın N. Çubukçu Benim gibi ilkokul cağındaki cocukların hayatının içine sınavlar koyarak sıçtığınız için teşekkür ederim....
    Cevapla
  • Kürşat Kadir ALPEREN 13 yıl önce Şikayet Et
    ASLANım. Sen okuma özürlü müsün? Sana kaç sınava girdiğini sormadım. Sınava giren bir çocuğun ya da çocukların varsa öyle yorum yap dedim. Diğer türlü yorumlar havada kalıyor. Siyasi gözlükleri çıkaramzsın. Çıkarmayınca da her şeyi yeşil görürsün. Bu durum da sağlığa zarar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması