ÖSYM, sınavları kamera ile kaydedecek

c) gerçekleştireceği sınavlarda, güvenlik amaçlı sınav salonlarında kamera ile kayıt yapılacak.

ÖSYM, sınavları kamera ile kaydedecek
ÖSYM, sınavları kamera ile kaydedecek
GİRİŞ 16.03.2011 15:22 GÜNCELLEME 16.03.2011 15:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, ÖSYM 2011 yılından itibaren gerçekleştireceği sınavlarda, sınav güvenlik önlemlerinin bir parçası olarak sınav salonlarında kamera ile kayıt uygulaması başlatacak.

ÖSYM, her sınav için tespit edeceği, sınav merkezi, bina ve salon numarası bilgisini gizli tutacak. Sınav salonlarında sınav süresince kamera ile kayıt alınacak.

Kamera ile kayıt, sadece sınavın güvenli ve kurallara uygun bir şekilde gerçekleşip gerçekleşmediğini tespit etmek amacıyla yapılacak. Kayda alınan görüntüler, ÖSYM dışında, yargı organları hariç, hiçbir kişi, kurum ve kuruluşla paylaşılmayacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • taşkın 13 yıl önce Şikayet Et
    kendi hatalarını bize yüklüyorlar. Ösym kendi içinden çıkardığı kişilerin hatalarını bizlere yüklüyor. Resmen asıl suçlu bizmişiz gibi davranıyorlar. Bizler suçlu değiliz asıl suçlular Ösym nin kendi içinden çıktı bunu televizyonlarda herkes görmüştür. Ben sınava girdiğimde hapisteymişim gibi hissediyorum ve eminim bütün sınava giren arkadaşlar bunu hissediyorlar. Hasta olanlar oluyor tuvalet yasak, miden zaten sınav stresinden bulanıyor mecburen sırana kusacaksın. madem sınav yapıyorsun önlemini baştan al. ilk önce kendi içini temizle.
    Cevapla
  • sevgi sevgi 13 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir Uygulamasını Desteklemiyorum.. İnsanların ruh hallerini bozmak adına ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Sınava giriyor olmak zaten başlı başına heyecan verici, stres sebebi. Sonra kendi günahlarını affettirmek adına kalem, silgi ve su dağıtılıyor. Onların kalemleriyle rahatsız bir şekilde sınavda başarı sağlamaya çalışıyoruz. Tansiyonumuz düşse lavaboya gidemiyoruz, gitsek içeriye alınmıyoruz. Şimdi de gözetleneceğiz. Acaba heyecanım yanlış anlaşılır mı endişesiyle soru çözeceğiz. Nefret ediyorum hepinizden. Psikolojmi bozdunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir