Öğrenci affında bugün son gün

Cumhuriyet tarihinin en büyük öğrenci affından yararlanmak isteyenler için başvuru süresi bugün doluyor.

Öğrenci affında bugün son gün
Öğrenci affında bugün son gün
GİRİŞ 25.07.2011 10:31 GÜNCELLEME 25.07.2011 10:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yükseköğretim kurumlarında hazırlık dâhil bütün sınıflarda, intibak, ön lisans, lisans tamamlama ve lisansüstü öğrenimi gören öğrenciler için üniversiteye dönüş süreci başladı.

Terör dışında, her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenlerin eğitimlerine devam etmek için ayrıldıkları yükseköğrenim kurumuna dilekçe ile başvurmaları gerekiyor.

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan da sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan öğrencilere 25 Temmuz 2011 tarihinin son gün olduğunu hatırlattı.

Özcan, öğrencilerin ilişiklerinin kesildiği yükseköğretim kurumuna başvuruda bulunmaları gerektiğini belirtti.

Başvuruda bulunanların öncelikle ilgili öğretim kurumlarınca gerekli şartları taşıyıp taşımadıkları incelenecek. Başvuru şartının uygun görülmesi halinde ilgili kişilerin kayıtları yapılarak 2011-2012 eğitim-öğretim yılında öğrenimlerine yeniden başlamalarının yolu açılacak.

 

KAYNAK: ZAMAN
YORUMLAR 1
  • Hasan ÇELİK 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayın YÖK Başkanım Son Başvuru tarihi 29.07.2011 olsun.. Sayın YÖK Başkanım son başvuru tarihi Allah rızası için 29.07.2011 tarihi olsun. Başvuruları Cuma gününe kadar kabul edin. Çünkü benim eşim hayatı boyunca bir daha böyle bir fırsat yakalayamaz. AÖF 3. sınıftan başörtüsü nedeniyle devamsızlıktan okuldan atılmıştır. Selamlar ve saygılar!...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki