İTÜCÜ'de kayıtlar başlıyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ) lisansüstü program başvuruları 22 Ağustos'ta başlıyor.

İTÜCÜ'de kayıtlar başlıyor
İTÜCÜ'de kayıtlar başlıyor
GİRİŞ 19.08.2011 14:29 GÜNCELLEME 19.08.2011 14:29

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde bu yıl toplamda 18 yüksek lisans ,üç doktora programında eğitim imkanı sunulacak.

Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme, Uluslararası İşletme, Uluslararası Ticaret, Uygulamalı Psikoloji, Özel Hukuk, Kamu Hukuku, Uluslararası Ticaret Hukuku ve AB, Muhasebe ve Denetim, Uluslararası Bankacılık ve Finans, Uluslararası İlişkiler, Turizm İşletmeciliği, Medya ve İletişim Sistemleri, Halkla İlişkiler dallarında; Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde ise Endüstri Mühendisliği, Endüstriyel Fizik, İstatistik, Matematik ve Bilgisayar Mühendisliği dallarında yüksek lisans programlarında eğitim yapılacak.

Geçen yıl Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Uluslararası Ticaret ve Avrupa Birliği Hukuku doktora programı açan İTİCÜ, bu yıl ilk kez seçenekler arasına Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Matematik doktora eğitim programını ekledi. Adaylar ayrıca İşletme doktora programına da başvuru yapılabilecek.

Lisansüstü ön kayıtları 22 Ağustos-16 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek. 20 -22 Eylül'de ise mülakatlar gerçekleştirilecek. Programların hafta içi 18.30 ila 21.30 saatleri arasında uygulanması planlanıyor. Bu arada başvuran adaylara üniversitenin burs yönergesi ve anlaşmalı olduğu kurumlar çerçevesinde farklı oranlarda burs imkanları da sağlanacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız