4 üniversite 49 akademisyen alacak

Erciyes, Bozok, Ufuk ve Çukurova üniversitelerinin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 16 profesör, 13 doçent ve 20 yardımcı doçent alınacak.

4 üniversite 49 akademisyen alacak
4 üniversite 49 akademisyen alacak
GİRİŞ 09.10.2011 13:05 GÜNCELLEME 09.10.2011 13:05

Akademik personel alımına ilişkin duyuru, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Erciyes Üniversitesi, Tıp Fakültesine 3 profesör, 2 doçent, Mühendislik Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine de 1'er doçent alacak.

Bozok Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde 1 profesör; Ufuk Üniversitesi de Tıp Fakültesinde 1 profesör istihdam edecek.

Çukurova Üniversitesi ise Tıp Fakültesine 3 profesör, 3 doçent, 7 yardımcı doçent, Ziraat Fakültesine 5 profesör, 2 doçent, Fen-Edebiyat Fakültesine 2 yardımcı doçent, Mühendislik-Mimarlık Fakültesine 1 doçent, 2 yardımcı doçent, Eğitim Fakültesine 2 doçent, 1 yardımcı doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 2 yardımcı doçent, Su Ürünleri Fakültesine 2 profesör, Güzel Sanatlar Fakültesine 1 yardımcı doçent, İlahiyat Fakültesine 1 profesör, 1 doçent, Hukuk Fakültesine de 2 yardımcı doçent, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, Adana Meslek Yüksek Okulu ve Karaisalı Meslek Yüksek Okuluna da 1'er yardımcı doçent alınacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor