AÖF kayıt yenileme süreci başladı

Lider Eğitim Kurumları İşletme Zümre Başkanı Uğur Demirci yeni eğitim sezonunda kayıtlarını yenileme sürecinin başladığını belirtti.

AÖF kayıt yenileme süreci başladı
AÖF kayıt yenileme süreci başladı
GİRİŞ 29.11.2011 14:46 GÜNCELLEME 29.11.2011 14:46

Açıköğretim lisans ve önlisans öğrencilerin kayıt yenileme sürecinin 28 Kasım 2011 Pazartesi günü itibariyle başladığını ve 23 Aralık Cuma günü saat 17:30’a kadar süreceğini hatırlatan Demirci “Bu süre içerisinde öğrencilerin Vakıflar Bankasına T.C kimlik numaraları ile yıllık harçlarının 1. taksitlerini yatırmaları gerekmektedir. Yatırmadıkları takdirde sınava giriş haklarını yitirirler” dedi. Açıköğretim bürosuna yatırılan bedelin ibrazı için dekontlarını yanlarında bulundurmaları gerektiğini söyleyen Demirci, öğrencilerin kitaplarını teslim almak ve öğrenci kartlarının arkasına 2011-2012 bandrolünün yapıştırılması da sınavları açısından büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Şehir dışında olan ya da bulunduğu bölgede açıköğretim bürosu bulunmayan öğrencilerin işlemlerini başka biri tarafından yapılmasının hiçbir sakıncasının olmadığını hatırlatan Demirci, gerek yardımcı yayınlarla gerekse de Lider Eğitim Kurumlarında sunulan eğitim hizmetine tüm öğrencileri davet etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...