Haber 7 ve İhlas yine öğrencinin yanında

İhlas Koleji öğretmenleri tarafından hazırlanan online SBS, YGS ve LYS sınavları Haber7.com’da ücretsiz olarak öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

Haber 7 ve İhlas yine öğrencinin yanında
Haber 7 ve İhlas yine öğrencinin yanında
GİRİŞ 27.12.2011 13:42 GÜNCELLEME 27.12.2011 13:42

02 Ocak Pazartesi günü hizmete girecek olan uygulamadan 2012 yılında sınava girecek olan tüm öğrenciler faydalanabilecek. ÖSYM’nin ve MEB’in uyguladığı sınavlarla birebir örtüşen sınavlarla öğrenciler gerçek bir sınav ortamında kendilerini sınayabilecekler.
 
Belirli aralıklarla her bir sınav türünden 15’er sınavın yer alacağı sisteme öğrenciler Haber7.com’u takip ederek ulaşabilecekler.
 
Öğrenciler sınav sisteminin özelliği olan zaman esnekliği ile istedikleri zaman sınava girebilecekler. Ayrıca sınav devam ederken sınavdan ayrılabilecekler ve diledikleri zaman sınava geri dönebilecekler.
 
Sınav sonunda sınavı bitiren öğrenci, ayrıntılı karne ile durumunu anında görebilecek. Sınav türüne göre puanını, sınavda doğru ve yanlış yaptığı konu ve alt konuları, derslerdeki durumunu grafiksel olarak inceleyebilecek.
 
Öğrenci alacağı ayrıntılı karnesinde, doğru ve yanlışlarının hangi konulardan olduğunu görebilecek, bu listeyi inceleyerek eksik olduğu konular hakkında fikir sahibi olacak. Okullar veya dershaneler de, sınava giren öğrencilerinin durumlarını inceleyerek, eksik olduklarını düşündükleri konular da  bire-bir ders vererek bu eksikleri tamamlayabilecekler.
 
Bilindiği üzere, SBS 09 Haziran 2012, YGS 01 Nisan 2012 ve LYS 16-17 ve 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde yapılacak. Bu tarihlere kadar öğrenciler İhlas Koleji ve Haber7.com işbirliği ile hazırlanmış olan sınavlara katılabilecekler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil