Biltek koleji şimdi de Ankara'da

Yıllardır başarıları ile adından söz ettiren Biltek Koleji; bilgi, birikim ve tecrübelerini şimdi de Ankara’ya taşıyor.

Biltek koleji şimdi de Ankara'da
Biltek koleji şimdi de Ankara'da
GİRİŞ 10.04.2012 15:10 GÜNCELLEME 10.04.2012 15:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2002-2003 Eğitim-Öğretim yılında Üsküdar Ünalan’da faaliyete geçmiş olan Biltek Koleji, Özel Biltek İlköğretim Okulu ve Özel Biltek Anadolu Lisesi ile hizmet vermeye başlamıştı. İnsani değerlere önem veren, bilgili, görgülü, erdemli ve başarılı bireyler yetiştirmeyi kendisine ilke edinmiş olan kurum, açılışından bu güne kadar önemli başarılara imza atarak aranan bir eğitim kurumu haline geldi.

İşte Biltek Koleji’nin akademik başarılarından bazıları:

*8.Sınıflar 2009 SBS Türkiye Birinciliği,

*2009 ÖSS Özel Anadolu Liseleri arasında Türkiye 2.liği,

*2010 SBS’de 3 Türkiye Birinciliği,

*2011 SBS’de Türkiye Birinciliği elde eden başarılı okul, yine 2011 LYS’de Türkiye 46.sı çıkarmış ve birçok öğrencisi ilk 1000e girerek Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinde okumaya hak kazanmıştı.

Biltek Koleji Kurucu Genel Müdürü Ali Dayıoğlu yaptığı açıklamada, Biltek Koleji’nin sadece akademik alanda değil, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda da başarı grafiğinin her geçen gün arttığını belirterek şunları kaydetti:

“ Biltek Eğitim Kurumları olarak, "Önce İyi İnsan Yetiştirmek" ilkesine dayanan, öğrenci, öğretmen ve veli işbirliği içinde öğrenmede sürekliliğe inanan bir kurumuz. Amacımız, akademik programın yanı sıra öğrencilerin yetenek ve becerilerini kullanarak pratik olarak geleceğe hazırlanmalarını sağlamaktır. Aynı zamanda topluma ve doğaya duyarlı, eleştirel düşünme gücü gelişmiş, yeniliklerin öncüsü, üretken ve sorumlu bireyler yetiştirmektir.

Bu anlamda çalışmalarını ilk günden beri büyük bir titizlikle yürüten eğitim camiamız, gerek akademik gerekse sosyal etkinlikler anlamında aldığı başarılarla bu günlere geldi. Biltek’i özel kılan bu eğitim anlayışı olduğu kadar kendileri ile iftihar ettiğimiz öğrencilerimiz olmuştur.”

Dayıoğlu sözlerine şunları ekledi:

“Biltek Koleji olarak edindiğimiz bu ciddi birikim ve tecrübeyi diğer şehirlerimize de yaymak ve ilkeli, güvenilir ve çağdaş eğitim faaliyetlerimizi büyütmek hedef ve çabası içerisindeyiz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda inşallah Ankara Biltek Koleji’ni önümüzdeki eğitim-öğretim yılında hizmete açacağız. Tüm öğrencilerimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

2012-2013 eğitim-öğretim yılında hizmete geçecek olan Ankara Biltek Koleji, erken kayıt avantajları ile 12.Nisan.2012 tarihinden itibaren öğrenci kayıtlarına başlayacak.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • E ALBAYRAK 11 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar.... Biltek kolejinin başarılarını yakından takip ediyoruz... Allah cc. başarılar versin..
    Cevapla
  • Ahmet ŞAHİN 11 yıl önce Şikayet Et
    BAŞARILAR!. Allah(c.c) başarınızı ve sayınızı artırsın! Biltek Koleji büyüdükçe bu ülkeye layıkıyla hizmet edecek insanların sayısı da artacaktır. ALLAH(c.c) yardımcınız olsun!
    Cevapla
  • Ahmet ŞAHİN 11 yıl önce Şikayet Et
    HAYIRLI MUVAFFAKİYETLER. Editörün Notu: Lütfen yorumunuzun tamamını büyük harflerle yazmayınız. Teşekkürler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi