Öğrencilere uygulamalı para kazanma dersi

Gençlik Platformu Derneği'nin ''Uygulamalı Para Kazanma Dersi'' ile öğrenciler, 20 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında Mecidiyeköy'de simit ve su satarak, para kazanma tecrübesi yaşayacak.

Öğrencilere uygulamalı para kazanma dersi
Öğrencilere uygulamalı para kazanma dersi
GİRİŞ 13.09.2012 23:15 GÜNCELLEME 13.09.2012 23:15

Gençlik Platformu Derneği'nden yapılan yazılı açıklamada, kurulduğu günden itibaren öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri ve hayata hazırlanmaları için birçok projeye imza atan derneğin, 20 Eylül-20 Ekim tarihleri arasındaki yeni projesi ''Uygulamalı Para Kazanma Dersi'' ile hayat ve para kazanma tecrübesi yaşatmayı amaçladığı belirtildi.

''Girişimci nasıl olunur?'', ''Para nasıl kazanılır?'', ''Alın teri ile kazanılan para ne kadar tatlıdır?'' gibi soruların cevabını arayan derneğin, Mecidiyeköy Meydanı'nda ''Simitçi Genç'' ve ''Sucu Genç'' olarak her gün bir öğrencinin bu tecrübeyi yaşamasını sağlayacağı kaydedildi.

Tüm öğrencilerin katılabileceği projeye başvuruların, http://www.genclikplatformu.org/katilimformu linkinden yapılabileceği duyuruldu.

Projeye katılan öğrencilere katılım belgesi ve dereceye girenlere ödül verileceği bildirildi.

-Yarışma nasıl uygulanacak-

Proje, 20 Eylül-20 Ekim tarihleri arasında dönüşümlü olarak her gün bir yarışmacının satış yapmasıyla gerçekleşecek.

Yarışmacı, 10.00 ile 22.00 saatleri arasında, teslim edilen simit ve sularla satış yapacak ve günün sonunda kazandığı parayı nasıl harcadığını fotoğraflayacak.

Fotoğrafların, Gençlik Platformu'nun twitter sayfası www.twitter.com/gnclkpltfm adresinden ''Uygulamalı Para Kazanma Dersi'' olarak gösterileceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı