Memur olma şansınızı hesaplayabilirsiniz! TIKLA

ÖSYM, 2012 KPSS branş bazında sıra öğrenme formunu açıklandı.

Memur olma şansınızı hesaplayabilirsiniz! TIKLA
Memur olma şansınızı hesaplayabilirsiniz! TIKLA
GİRİŞ 02.11.2012 06:30 GÜNCELLEME 02.11.2012 14:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2012 KPSS'ye girenler memur adaylar mezun oldukları alan bazında sıralamalarını T.C. kimlik numarası ve şirfreleri ile öğrenebilecekler. Uygulamama ÖSYM'nin web sitesinden yapılan bir açıklama ile duyuruldu. Adayların tercihlerine yardımcı olma amacıyla geliştirilen uygulamada görüntülenen sayfalın belge niteliği taşımadığı da açıklamada yer aldı.

ÖSYM'nin web sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi;

22 Eylül 2012 tarihinde ön lisans düzeyinde, 23 Eylül 2012 tarihinde ortaöğretim düzeyinde yapılan 2012 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Önlisans Sınavına katılan adaylar, mezun oldukları program/alan bazında kendi sıralamalarını, ÖSYM'nin http://ais.osym.gov.tr internet adresine T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile girip, 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavını seçerek Program/Alan Bazında Sıralama sayfasından öğrenebileceklerdir.

Bu uygulama adayların tercihlerinde yardımcı olmak amacı ile geliştirilmiştir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

YORUMLAR 6
  • Aşkın insakkal 11 yıl önce Şikayet Et
    bilgi istiyorum. ben elektronik teknikeriyim, alanımda 188.ci olmuşum. tercih klavuzunda 3293 kodlu(elektronik teknikeri) alımı sadece 7 kişi. şimdi ben avcunu yalayanlardanmı oluyorum. kafam karıştı, haziran temmuz aylarında 400 kişilik personel alımından söz ediliyordu, yav ne oluyor bi anlayabilsem biryerlere gelecemde, çözene kadar saçlarım ağaracak...
    Cevapla
  • Abit ŞEKER 11 yıl önce Şikayet Et
    @hicran. sanırım aynı şeylerden bahsediyoruz. ben sadece haberin başlığına atıfta bulunmuştum. memur olma şansımızı hesaplayacakmışız. öyle bir şey yok. tercihlerde sadece mezun olduğunuz alanla ilgili seçenek yok. belki öğretmenliklerde işe yarar . felan filan :)) kısacası öyle bir sistem yok.
    Cevapla
  • FATİH TEKİN 11 yıl önce Şikayet Et
    üniversite okumuşlar diye memur olan yada olmak isteyenler sizin yüzünüzden veri zam şubu acısını millet çekiyor. efendim kızım oğlum okusun memur olsun devlet millet el ele üniversite öğrencilerinin maaşını karşılasın ..çokmu lazımsınız merak ediyorm daireler yatanlarla dolu üniversiteler paralı memur kokuyor kaldır at eşittir bunlardan bir ilim irfan yok paralı memur okadar
    Cevapla
  • hicran 11 yıl önce Şikayet Et
    abit şeker. genel sıralama sınav sonucunun altında zaten var hem önemli olan alan sıralaması değil mi ki?..
    Cevapla
  • selçuk 11 yıl önce Şikayet Et
    bizde var bunlar. 112 nci sıradayım kendi bölümümde acaba şansım var mı yada kaç kişi vardır benle aynı puanı alan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…